Friday, December 9, 2011

Air mata...

Air mataku menitis lagi...huhuhu.. Sedihnya..Hah, korang jangan nak spekulasi kata aku bergaduh dgn laki ke apa ye.. Aku nangis tgk episod Tentang Dhia semalam.. Kesian tau bapak Dhia mati pulak.. Sedih ai. Boleh pulak Dhia teringat kata2 bapak die sblm mati tu. Pastu mak die pulak takleh terima kenyataan nangis bagai... Huwarghh sudahnya aku pon join sekaki meleleh air mata. hahaha.. Over tau ko ni Anne. Asal citer sedih jek nangis.. Asal nangis jek citer sedih. Laki aku pun dah paham bebeno dah kalo tgk citer sedih jek mesti aku join sekaki. Die dah tak heran dah..hihihi

Haritu aku baca novel yang aku baru beli. Beria baca sbb nak tahu jugak ending die. Tibe2 jek ada part menyayat hati yang takleh terimalah die punye syahdu sayu tu. Akupun apa lagi cargaslah menangis teresak2 macam dalam novel tu.. Laki akupun mencelah kata aku over baca novel pon nangis.. Habes tu dah bini ko ada hati yang mudah terusik nak wat camne. Layankan jelah... Sudahnye malam tu mata aku bengkak dek kerana banyak menangis. Coii betullah novel tu. Asik sedih jek. Kesian aku..hahahah..

Tapi tak semua cerita boleh buat aku menangis. Hanya cerita yang aku menghayati je baru aku boleh feeling sekali.. kalau citer tu nan hado, aku buat bodo jek walaopun pelakon tu dah menangis sampai banjir tmpt tu...hehehe..

Korang nangis tak kalo tengok citer sedih?

daaaaaaaaa....

p/s: Sejak kejadian baca novel tu, mata aku tiap2 malam berair merah dan pedih.. Harus gi klinik juga esok ni..tak tahan pedih tetiap malam weh.

5 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

nangis lau menghayatinya..hikhik..

Mama Gee said...

samalah kita...mmg nangesss punyaaa....ade adengan sedey je melelehlah...mudah betol...

AnneRaini said...

kite memang kategori cengeng lah tu..hahaha

Mamamya said...

akak pun ketegori mudah t'sentuh juga bila tgk citer sedih... huuhuu mmg cengeng lah ni.. (ngaku je lah kan...)

@izY@N said...

Hahaha..selalu sgt kot..smpai kena ejek ngan laki aku..boleh plak gelakkan kite.bukan nak pujuk pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...