Friday, December 23, 2011

Sejuk perut ibu mengandung

Tajuk nak gempak...hihihi.. Saje je nak kongsi gambar Kasyah. Gambar amik malam tadi masa solat maghrib. Kasyah ni memang suka sgt mengacau papa die nak solat. Die akan dok atas sejadah kat depan papa die. so selalunya kalo aku ada memang aku akan bawa die lari and ajak tengok tv. Tapi malam tadi die memang mengada tak nak ikut aku tapi nak gak solat sekali.. Last2 aku bentang sejadah lain sebelah sejadah papanya so die pon followlah terbongkok2 solat gak..hahah sweet giler...

Baru je papa bentang sejadah ni terus Kasyah bongkok sujud..hahaha kelakar aku tengok die.. Kebetulan phone kat tgn, teruslah snap2 aksi die ni..

Tengoklah tu. Soh beralih pon tak nak...

Last2 mama bentang sejadah lain..tapi die taknak sejadah tu nak sejadah purple tu gak.. So papalag guna sejdah hijau tu...Sekarang die tgh rukuk... Papa die solat kat sebelah, die follow je sume..

Siap aku pakaikan kopiah yang atuk cik die bagi bawa dari Mekah.. Comel sgt anak mama... Alhamdulillah Kasyah dah tunjuk ciri2 nak jadi budak baik.. Insyaallah besar nanti teruskan ye...nanti dah besar sikit boleh follow papa gi surau pulak... Amin..

Sekarang ni Kasyah suka sgt nyanyi alif ba ta. Balik sekolah je mesti nak tgk video nyanyi alif bata. Diepun dah pandai nyanyi sama sume biji butir tu takle betul pon...rentak je lebih kurang sama...hehe..

p/s: Tgk mama solat, die buat dek je.. tak kaco pon..agaknya sbb mama berselubung kot...

5 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah..kck2 dah gtu.. bgus2 kasyah ni..

adarnadzmie said...

dah panadi solat yer kasyah... hehe...almhamdulillah...

Mama Gee said...

chomelnya kasyah.....hehee
kena khaskan satu sejadah lg utk dia.. :)

Mama Gee said...

chomelnya kasyah.....hehee
kena khaskan satu sejadah lg utk dia.. :)

Lady Rina said...

tomelnye....good boy...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...