Friday, December 2, 2011

Today is the day

Not even an hour dah nak habis keje.. Okay dah start neves skrg.. Kenapa nak neves? Sbb hari inilah segala-galanya akan terungkai. Aku harap lepas ni perkara sama tak berulang lagi.. Apa yang tak sepatutnya berlaku, janganlah terjadi. Biarlah keadilan jadi milik semua... Mana2 yang layak tu, patut dapat pengiktirafan sepatutnya. Mana yang tak berkualiti tu, bolehlah di nyahkan saja..

Aku tak tahu betul atau tidak tindakan aku ni tapi aku dah tak mampu nak tunggu lagi.. Orang baik akan terus tertindas kalau aku tak bertindak. Bukan aku dengki. Bukan juga iri hati tapi ini tentang integriti. Wah, bermadah weh.

Semoga semua yang aku harapkan akan terjadi.

0 Magic Words:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...