Wednesday, January 25, 2012

Hallu hallu

Selamat kembali bekerja...Seperti biasa aku kalau hari pertama bekerja lepas cuti je mesti super duper busy dgn newspaper berlambak. Dah petang atau lebih tepat lagi dah nak balik baru ada can nak masuk blog.

Cuti2 ni ramai yang pergi berjalan. Aku balik kampung je. Tu pun dah best dah. Yelah bukan selalu dapat balik kampung lama2. Kali ni dapat balik 4 hari. Seronot tak seronot lah. hehe..

Dah 4 hari cuti otak dah tepu sikit so takde mood nak mengarut sangat. Cume tadi aku dapat tiket free. Tiket apa? yang tu nanti aku cerita. Okaylah. Nak siap2 nak balik kul 4.30. Lagipun ada surat yang aku kena buat nak kena hantar esok..

daaaaa...

p/s:balik kampung makan banyak lepas tu gemuk. Mencik!

7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sy dah dpt pykit ni..hihi

AnneRaini said...

penyakit berjangkit ni gamaknya..hehehe

AnneRaini said...
This comment has been removed by the author.
Nini Hartini said...

aikkk tak kan 4 hari je pun dah boleh gemuk? hehe

Mama Gee said...

hr ni dh keroje...tp kerojenyaa tak de lg...bosann tul..rs nk sambung tidoo kt umah jek..hehee

AnneRaini said...

nini:dah naik 2 kilo dik non..mau tak gemuk..huhu

AnneRaini said...

kak gee:jom gi tido sama2...hihihi..sy pon bosan gak (padahal keje banyak)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...