Tuesday, January 3, 2012

Kerja kembali

Salam semua..selepas 4 hari bercuti harini terpaksa bekerja semula.. bencinta betul nak bangun pagi tadi... Mujur juga harini jalan tak jem sbb sekolah belum mula lagi... Esok entahlah.

Hari ni Kasyah start stay dgn nanny baru. No more taska tapi hantar pada pengasuh jaga. Wife ofismate suami yang duduk tingkat bawah rumah aku. tadi pagi suamiku kata Kasyah menangis.. yelah tak kenalkan. Kalau pergi taska tu Kasyah memang berlari2 nak masuk dalam.. Takpelah mungkin seminggu nnti die okaylah tu.

Macam biasa tahun baru kerja pon banyaklah hari pertama ni sbb cuti 4 harikan so ada 5 hari punye paper nak kena baca. Dah pukul 3 baru settle baca semua paper. Barulah sempat nak hapdet blog.. Macam2 nak cerita tapi gambar pon dok terperam lagi dlm kamera so hold dululah ye...

Okaylah nanti sambung lagi.. otak beku jap..hehe.. daaaaa

4 Magic Words:

adarnadzmie said...

sama la kita mula kerja selepas bercuti 4 hari...mood malas hari ni... hehe...

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok ea bercuti lama2..

AnneRaini said...

adarnadzmie: haah rasa cam nak sambung cuti jek.hehe melampau.

nuyui:haruslah seronok dik oiii

ezzu said...

xpuas lh cuti 4 hari jer...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...