Wednesday, February 22, 2012

Annual Lunch

Setiap tahun, office aku akan buat annual lunch ni..Rasanya tetiap tahun gak aku update pasal makan-makan kat opis. Yang tahun 2010 dan 2011, boleh klik kat tahun tu ye... Aku makan lunch ni hari Isnin aritu. Setahun sekali jek ofis belanja makan, haruslah layann...jom cuci mata...

aku dan rakan sepejabat tp die ni section lain...

Mr. Ambassador sedang memberi sepatah dua kata. Nasib baik memang sepatah dua kata jek..kalau tak harus berkeroncong perut..

Beratur-beratur...Jangan berebut...hahaha

Antara makanan yang ada semestinya grilled lamb yang lembut ittew, nasi goreng cina, ayam fillet, ikan fillet, sayur campur berkeju (sedap wooo), kentang bakar, jagung bakar, popia dan juga buah-buahan.. aku rasa tahun ni punya menu sikitlah berbanding dulu.. Dulu tu siap ada udanglah..meelah.. Ermmm apa boleh buat, Jepun takde bajet skrg...huhuhu

Pinggan aku...nasi amik dua sudu sudah sbb nak melantak lauk jek...kambing tu pun setahun sekali jek aku makan..time lunch nilah..hari2 lain jaaarrraaaannggg sgt aku mkn kambing..

Sebelum makan kena pose dulu...Peace!

Dah habis lunch..gi masuk buat keje...hehehe papehal..gambar kena ada..



daaaaaa....

p/s:rasa mcm nak cari keje lain....

7 Magic Words:

wahida said...

dah kenapa ko ni, nak carik keje lain pulak dah...company bg mkn free tetiap tahun, best apa...hehe...

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya camni..nyum2..

AnneRaini said...

wahida:rasa cam tak dihargailah weh..sakit hari dan jiwa aku ni tak boleh dikaburi dgn makan free setahun sekali tu jek....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ooo itu ke bos nyerr? hehe

AnneRaini said...

itu paling bos kat sini..sblm smpi kat die sy ada lagi 3 bos tau... bos sy, bos kpd bos sy..bos kepd bos bos sy barulah jumpe big boss ni tau...

Mamamya said...

sedapnya kambinn..peberet akak 1 family..sebulan sekali mesti masak kambing..mbek2 ler jawabnya..hahahaaa...

naper anne...?? akak selalu juga tgk kat blog ni anne selalu ada masalah kat tmpt keje....sbr lah dik..mana tau nnti ada rezeki lain yg lbh baik kan...zaman skrg ssh nak cari keje...kene pilih elok2.

amiey lee said...

yummy nmpak sedapppp nakkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...