Wednesday, February 8, 2012

Buku Baru

Hallu hallu..seperti biasa, bile hari keje lepas cuti lama (betulkan lepas kena tegur..hehehe), memang harapanlah aku nak update blog pepagi. Keje menimbun. Kalau ada entry pepagi lepas cuti tu selalunye auto publish jek..hehe. Amacam cuti 4 hari? Pergi jalan mana? Aku balik kampung jek. Okaylah tu dpt spend time dgn mak abah dan anak2 sedara. Dapat jugak aku layan badminton petang2. Buang tebiat gi lenjan basikal anak sedara aku keliling umah..hihihi...

Balik dari Genting haritu, suamiku ajak pergi MPH midvalley. Die nak cari buku sbb nak guna boucer buku 1 malaysia die tu. Cari punye cari, last2 buku2 ni yang die amik..
100 kisah menakjubkan (itu atas cadangan aku sbb nak cukupkan 150..), Pengurusan projek, kemana wang anda dgn DSLR tu memang die yang pilih..

Dek kerana aku dah temankan tentulah ada juga habuan untuk aku..hehe. Biografi Nabi Muhammad yang sangat seronok dibaca dan juga La tahzan.. Pon seronok baca... Tapi biasalah sejak beranak kecil ni, susahlah nak fokus baca buku saja... Entah bile berjaya habiskan buku2 ni. (Buku2 beli kat big bad wolf tu pun masih terbengkalai lagi..eh, bukan kat situ jek, yang Pesta buku antarabangsa tupun tak terhabis lagi weh...) huhuhu.

Tapi dah namanya memang suka membaca dari kecil lagi maka buku memang menjadi kesukaan aku... Tak sabar nak tunggu pesta buku antarabangsa tahun ni... Nak cari buku lagi..hehe

daaaa.

p/s:tengah makan kek coklat banana.. sape nak????

7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ha..bgus2...bc t tau..

ieda said...

bagus2 buku nie dikkk
motivasi dalaman diri ;)

@izY@N said...

Oit oit.. Kemana wang anda pun aku beli semalam..best gak utk pengetahuan org2 cam kite yg x berapa nk berduit ni..

misskirokuza said...

Anne rabu weiii bkn isnin....mimpi r tu :-)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ni duk tibai naik basikal anak sedara nie.. basikal besar ke kecik? hehe.. kang pancit tayar..lalala~

Mama Gee said...

byknyaa buku....nk pinjam! :)

AnneRaini said...

muzai:aku tak sempat baca lagi buku wang tu..hehe

moon:basikal besar ler...muatlah utk sy..hehe

reha:haah aku bermimpi.hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...