Monday, February 6, 2012

" CONTEST : DUIT vs MIMPI by YUI & EZA"

Saje join contest dari blogger kesayangan aku si Nusha@Yui tu... Memberi sokongan gitu.. hah Nusha, akak dah join ni.. Sayang lebih tak???hihihi Gurau jek.. Contest ni contest berduet si Nusha dgn Eza.. Jomler join..

Mula-mula letak banner dan link kat entry blog nusha..ok done.

Lepas tu kena teka jumlah duit... Akak teka Rm73. Dah namanya teka sukatilah aku nak letak bape hengget pon..kuikuikui

Impianku adalah untuk menjadi manusia yang solehah dan menjadi kaya.. Insyaallah kalau aku kaya, aku nak beramal dan membantu sesiapa saja yang memerlukan pertolongan.. Murnikan??? Macam cikgu Murni..hikhikhik

Alamak akak ada alamat US je..camne ni??? (Tolonglah percaya yang akak ni dok kat US..huhuhu)

Dah siap dah.... Oh kalau nak tau, sape yang menang akan dapat hadiah top up RM30...best tu sbb akupun dah lama tak top up..siyes weh dah 2 minggu kredit aku tamat tempoh..hahaha...

okaylah..itu saja... daaaaa

5 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,dh masuk!! tq kak.

wahida said...

lama tak BW...ko sihat?

Mamamya said...

akak dah lama x join contest...

p/s: baru arini akak dapat buka semua gmbr2 anne kat karnival doraemon tu...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...join yerk.. hehe...

gdluck :)

Eza Boom Boom said...

datang round-round ;) menilai entry.. Hihik ;)

All the best :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...