Thursday, February 23, 2012

Demi masa

Orang kata masa pantas berjalan..Masa tak boleh ditunggu...Kite jangan membazir masa...

tapi bagi aku..masa ni lambat ler...aku dok tengok jam dari tadi tak sampai lagi pukul 4.30. Aku nak balik ni..hehe...

Pukul 10 - hadui..lambatnye nak lunch (bukan sbb lapo tp sbb nak melepak). Takpelah baik aku kemas tray ni..byk khazanah nak kena buang...

Okay dah siap.

Tengok jam..hekeleh, baru pukul 10.15....Pengsan!

p/s:hari ni suami aku balik kursus..itu pasal tak sabar balik umah..hakhakhak

6 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah excited bukan main kan tu..hihi.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

patut lerr xsabo2 nak cepat masa berlalu..

rindu kat hubby upenyerr ..hehe

wahida said...

punya lah demi masa...rupanya rindu kat ayang dia rupanya...hehe...

FiZ said...

eh betulla...hr ni pun saya asyik duk belek2 jam jugak..rasa macam lambat je masa berjalan kan...

ehem..kak anne, saya dah bt entry tentang hadiah GA tu kat blog lama..hihi..entry terperam tu..

nanakimie said...

hehe.....berindu-rinduan ye sis:)

Mama Gee said...

rindu tu le best kan...tu yg rs nk terkam je tu bila jumpa...opsssssss....ngeee...

selalu terbazir masa dgn menung pkr ntah hape2...huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...