Friday, February 3, 2012

Doraemon Gallery

Sambung lagi.. sebab ada banyak section so aku buat ikut section jelah.. Senang sikit nak tgkkan...Sebelum keluar ke carnival die yang terletak kat splash pool tu, kami masuk ke doraemon gallery dulu. Kat sini ada berbagai barang doraemon yang ada dalam komik. Mostly yang popularlah. Tapi aku letak yang betul2 popular jek..

Bergambar dengan patung Dorami dulu.. Kasyah sibuk pulak nak main dgn hidung Dorami ni.. Tapi takleh lah biar sbb orang lain pun nak amik gambar jugak..


Take copter..hah, sape yang tak tahu take copter ni apa memang tak pernah tengok doraemon...hihihi.. Nasib baik tak jual. Kalau tak aku beli 2 ..hihihi

Alamak terpublish pulak...ahhh dah tersilap...hehe..

Mesin masa yang sgt popular. Kalau boleh nak pinjam kat Doraemon..

kain ni pon aku suke sbb boleh barukan benda yang lama...syok woo..

Pintu sesuka hati... I likeeee...

1 Magic Words:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

Moon pon suka pintu suka ati...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...