Monday, February 13, 2012

Juara Badminton dan hamper besar punye..

Hari sabtu lepas, suami aku masuk perlawanan badminton dengan budak-budak opis die. Alah, lebih kepada game suke2 tapi still ada hadiah. Tak disangka2 suami aku boleh jadi juara pulak..kuikuikui...Gelak jek aku die jadi juara. Apa taknye, suami aku tu bukan kategori terer main badminton. Setakat boleh main je. Rasanya aku terer lagi..hihihi. Tapi since die main double so team mate die memang memainkan peranan dalam kemenangan diorang. Kalau main sensorang aku rasa awal2 dah tersingkir kot..hakhakhak.. Sory abang, ai kutuk you..ekekeke...

Apa-apapun die dah menang dah.. Hadiahnya hamper besau bernilai RM50 dan juga wang tunai RM50.. Okaylah kan. Dah penat2 main dapat hadiah.. Proud of youlah my dear..hehehe

Bukan satu tapi dua hamper... yang hamper kecik sikit tu, hadiah cabutan bertuah. Memang bertuah habislah laki mak uolsss.... Jangan jeles...

Setelah dibukan oleh bapak orang dan mak orang yang jakun (kamilah tu...hahaha) beginilah hasilnye. Hah hambek ko, stok cekedis pelbagai perisa selama sebulan... Since Kasyah tak pandai makan, so semua ini menjadi hak milik mutlak mama..ekekeke...

Hah, sape nak? aku jual 2 singgit... tapi bungkusannya aje..huhuhu

okaylah, entah kenapa penyakit malas membebel aku datang balik...kang kalau aku membebel lebih2 kang dah jadi merepek merapu pulak..

daaaaaa

p/s:cam malas dah nak hapdet blog...huhuhu

7 Magic Words:

wahida said...

woi!! kutuk laki ye? tak baik tau...ekekekek...

nuyui a.k.a miss YUI said...

mkn besar gak ni..hihi.

Aine Ainun said...

Salam...singgah sini..
Salan kenal jua;)

Mamamya said...

wawwwwieeee....meriah btl jajan2 tu anne..akak ni dah 34 tahun x penah sekali pun menang cabutan no b'tuah..sian kan...uhukss..

anne..balik nnti cpt2 minta ampun dgn en.suami tau..nnti dia dah x menang x dapat makan jajan free sebulan..eheheeeeee

AnneRaini said...

wahida;alah sekali sekala..hakhakhak

yui:makan besar + menbesrkan badan..hehe

aine:salam kenal

AnneRaini said...

mamamya:kakakakakah..tergelak beso sy bace komen kak lia..harus mintak ampun lepas ni sbb nak puas melantak jajan tanpa rasa bersalah...hahahhaa

LYAfrina said...

hehehe... meriah..makan smpai kenyang yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...