Friday, February 17, 2012

Marble Cheese Brownies

Mood rajin datang....hehee

Malam tadi gigih aku godek2 tepung untuk buat Marble cheese Brownies ni.. Plan asal sebenarnya nak buat kek karamel tu tapi cari punya cari aku takde loyang yang sesuai pulak nak buat kek tu... So since semangat nak buat kek tu tengah membara, aku teruskan dengan projek marble cheese brownies saje memandangkan bahan2 pon ada termasuklah cheese yang agak berkurun dok dalam peti ais.

Tadaaaaa...baru lepas kaluar ari oven... Rasanya nilah brownies aku yang paling jadi..cume tekstur kek die tu agak rapuh. Mungkin sbb aku guna marjerin je kot...

Selepas dipotong...Aduh mengancam sungguh...Korang rasa tergoda tak???

Dan lagiiiii... "erm dappp" bak kata Kasyah setiap kali aku suap kek ni...hihihi...Budak kecik tak pandai menipu tau...

Nak resepi ke? Boleh klik sini.

daaaaaa...

p/s:puas dpt mkn nasi beriani yang dah lebih setahun aku tak rasa..hehehe..mood skrg:kenyang

8 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

arghh!! sja bikin jeles ni!!

FiZ said...

uwaaa....sedapppnyee...sudah bikin sy terliur ni...pos la kat sy sikit..hehe

amiey lee said...

sedappppppppp nak sikit leh heeee

AnneRaini said...

yui:jeles ke??yeay berjaya..hakhakhak

fiz:posmen kate takleh hntr kek..nnti tak smpi..hehehehe

amiey:boleh..amikler..

Qhaifa Nur said...

cantik sangat bahagian atasnya...banyak tuh nak cikit..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alamakkkk mmg terliur nie...

semalam baru je order kek ni.. kat makcik.. dengan hampa.. bila dia kata mggu ni bz.. kena tggu lg 2mggu..huhu..terliur dah nie..

mrs adam said...

rajin betul awak kan.salute saya.dah la bekerja.saya surirumah xmain masak2 sbb xsuke.heee

nanakimie said...

wah,shanteknya!

nak sikit kasyah..hee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...