Wednesday, February 29, 2012

Motor baru...

Hari ahad lepas, aku tetiba teringin nak makan Salmon steak so akupun ajaklah suamiku pergi Giant. Lagipun ternampak iklan dlm paper ada salmon murah kat Giant. Bila sampai sana ofkos ler jenjalan dulu ye dak... Terpandang pulak rechargable motor untuk Kasyah.. eii murahnye...Try soh Kasyah naik, die memang excited jek.. Terus suami aku kata beli jelah... Hehe, untung anak mama.. Mama ingat nak belikan basikal nanti tapi mama upgrade terus beli motor..haha..Kire advance besday presentlah ye...

inilah motornya...balik2 terus pasang sbb mama dgn papa die yang terlebih excited..haha

dah siap pasang, si kecit ni haruslah terkinja2 nak naik...dpt naik terus senyum sampai ke telinga...

Sukeeeeenye die..

So hari Isnin lepas keje kami decide bawa Kasyah main motor ni kat dataran depan masjid pink kat putrajaya tu...

Memang seronoklah die main sbb kawasan luas and die cume perlu pijak suis kat pedal tu je...





Kami memang puas hati dgn motor ni...Tengok Kasyah pon happy main motor...t akde yang lebih menggembirakan hati mama dgn papa melainkan tengok anak gembira.. Mama luv you so much..Jangan nakal okay..

p/s:Besday Kasyah papa beli basikal okay..hehe

7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sukala si kasyah ni kan..snng aje..lau kt dlu,mmg rupa motor tp still kena kayuh!!!

nanakimie said...

memang seronok la kasyah main kat sini kan,nana pergi hari tu,nengok ramai budak2 main basikal la,skateboard la...budak kecik main yg mcm kasyah ni je:)

wahida said...

amboi kasyah..hepinya dia..suka dpt advance present ye...comel la awak ni!!


moto anak ko ni kuat mkn bateri tak? anak aku punya dulu mak aiii, kejap2 kena cas ko...

myminiblogshop said...

murah ke?brape ek?bukan ratus2 ke?kalau tak salah motor mcm ni harga 200+ paling murah.betul tak.

ytekecik said...

best nyer... adam tak dapat nak main cam ni.. coz rumah tingkat tinggi.. nak bawak turun basikal nyer memang tak la. nak lagi tak de lift... main dalam rumah je la...hahhaa

AnneRaini said...

wahida:entahlah stkt ni ok jek...puaslah main sekali cas tu..

AnneRaini said...

myminiblogshop:sy beli Rm99.99 je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...