Wednesday, February 15, 2012

Sape nak masuk Bloglist aku?????

Sila angkat tangan sambil menari shuffle.. kalau korang angkat tangan jek tapi tak menari aku consider korang tak nak lah tu..hakhakhak...

Okay2 malas aku nak merapu. Ekceli aku dah lama terfikir benda ni tapi biasalah kekangan masa dan kemalasan nak kemas blog membuatkan aku tangguh2 benda bagus ni... (eceh, bajet betul!)

So hari ni aku bukak pada sesapa yang nak masuk dalam bloglist aku, walaupun aku sedar aku bukan blogger fofular malah sendu sesendu sendunya, tapi kalau korang berhajat mahu menjadi geng aka kawan maya aku, silalah letak link blog korang kat komen entry ni... Mana2 yang dah ada dalam bloglist aku tu, insyaallah aku akan kekalkan....

Kirenye kite buat tukar suke sama suka. aku letak blog korang dlm blog aku, korang letaklah pulak blog aku dlm blog korang..hehe tapi kalau tak nak letak pon takpe.... Ini bukan GA ke apa ke tp aku memang tak tahu nak letak sape dlm bloglist aku.... Aku up entry ni untuk few days ye..

So sudi-sudikanlah letak link blog korang......



Peace No War!

16 Magic Words:

Aine Ainun said...

Nak nak....;)

leceh la pakai hp ni, xble paste bagai...huhu,

tgu laptop balik nti...ntah bile, eheheheeee

nuyui a.k.a miss YUI said...

walau dah ada tp tetap gak nak!!

http://nusha1706.blogspot.com

tq kakak syg ~

adarnadzmie said...

akak jugak...
http://adarnadzmie.blogspot.com

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

saya!! saya!! huhu penat menari shuffle sampai berkilat lantai tue.. duk cuci ngan kasut nie.. hahaha

http://bicarahatimoon.blogspot.com/

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf datang mengofer diri.. :D

http://jemariasmara.blogspot.com

Tkasih..

MUMMYIZZ said...

nak jugak.. http://mummyizz.blogspot.com

RUBY said...

Salam Anne....

Kita nak jugak...

http://jaribulat.blogspot.com/


Kita ada blog baju juga...

http://ladybeefashion.blogspot.com/

Kalau tk keberatan...kita akan letak blog awk kt bloglist kita....

Mamamya said...

nak jugak...tp x pandai nak menari shuffle...menari hip hop blh la..hahahahaaaaaaaa.....ferasan!

http://damyakaudihatiku.blogspot.com/

mrs adam said...

nak jugak

http://fieda0102.blogspot.com

sama org segamat.tp saya felda palong timur.

Qhaifa Nur said...

nak..nak..nak
menari x nak...

http://qhaifanurin.blogspot.com

fiza said...

nak..nak ^____^

sayer dah lama letak blog awak dlm blog list sayer :)


wwww.infinitilove.blogspot.com

FiZ said...

hehehe...mestila nak...baru ingat nk letak link akak kt bloglist saya...;)

http://fizah-sukhri.blogspot.com/

ainnoraini said...

Kakain tak pandai nk menari angkat tangan jer laa..kira nak..

wahida said...

aku weh...aku weh....

http://wahidayatulaswa.blogspot.com

Mama Gee said...

x masuk pun takpe..sbb blog akak pun tak letak bloglist...

paan said...

baru nk join .. bleh ??

hehehe..

http://paanzai.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...