Tuesday, February 28, 2012

Sebab-sebab aku tak update blog semalam...

pergh, apa punye panjang tajuk entry aku ni????Haha sukati maklah nok...Semalam aku langsung tak hapdet blog... Korang ada ke yang rindu kat aku? Ke tak kisahpun???huhu sedih..

Sebenarnyakan semalam tu memang tempoh aku meratap kecewalah... Cer korang nyanyi lagu kat bawah ni



rindu-rinduan jadi kenang-kenangan..
insanku sayang kini milik orang...
kasih dan sayang jadi benci dan dendam..
dimanakah setiamu..dimanakah janjimu..
aku kau panggil sayang
dia kau panggil sayang
mana satu mahumu.....
(pastu korang sambunglah sendiri.aku malas nak menaip dah)


kenapa kecewa? Sebab die dah pergi tinggalkan aku...Dan tak mungkin akan jadi milik aku..huwarghhh..kenapa die buat aku macam ni??? Oh Yusry! Kecewa tau aku ko kawen dgn Lisa.... Bukan sebab Lisa tu tak cun tp sebab ai minat you dah lama okay...huhuhu ai kecewa...huwarghhhh.. (poyokan..yusry kawen beria ko kecewa..ko kawen ade yusry kecewa ke??? nan hadooo)ahahahhaha...

p/s:Anuar zain takkan kawen sbb die kate die kecewa aku dah kawen dgn org lain..die kate die nak kawen dgn aku jek tp since itu tak mungkin so tak kawenlah die.....huhuhu matilah statement...hahahah

8 Magic Words:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehh apa plak.. anuar zain xkawen lagi sbb dia tggu moon setuju nak kawen ngan dia..

kah kah kah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk..ap2 ajela kak oi..haha..

FiZ said...

hahaha..biar betul kak??

anuar zain tunggu saya tu :p

Mamamya said...

hahahaaa....lawak lah anne..buat akak senyum sorang2 baca n3 nih..

wahida said...

faizal tahir lagi best!!

eh, tetiba...

AnneRaini said...

moon:sorry anuar zeng dah sign aggreement dgn sy dah..hahaha

yui:ni namanya buang tebiat...hihihi

Fiz:eh nak jugak..hahaha

AnneRaini said...

wahida:Faizal tahir ko boleh amik..anuar zeng no no no...hahaha

mamamya:jom gelak sesama..hahahahhihihhhohohhehehe

nanakimie said...

hehe...statement berani mati tu sis:)

apa salahnya kan, nak bersyok sendiri ^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...