Friday, February 17, 2012

Wakenabeb!

Pagi tadi one of my collegue bagi gula2 jelly sbb bos dpt souvenier dari sumbodylah.. Okay, aku ambil jek gula2 tu tanpa was2...

Inilah gula-gulanya...nampak mcm normal jelly candy mcm yang lain2 jugakkan???


tapiiiiiiii...



Bila aku makan, mula-mula masuk mulut.."erm manis" alih-alih "eh, apsal pedas semacam ni?????" Laaaa..rupanya gula2 tu perisa lada sulah...Korang bayangkanlah, makan gula2 perisa lada...Tak boleh blah betul..

Bile die cek rupa2nya, gula2 tu pemberian lembaga lada Malaysia, Kuching Sarawak...Patutlah perisa lada...huwarghhh...spoil selera okay..

Korang pernah ke makan gula2 perisa lada?????

p/s:tak sabar nak tunggu lunch, nak makan nasi beriani...huhuhu

3 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

leh terasa walau tak makan!

wek!

ainnoraini said...

rasa mcm nak jer rasa..tapi sekarang ni tengah sakit tekak batuk dan selsema...

nanakimie said...

hehe...xpernah pulak nana mkn gula2 perisa lada:)

mesti pelik je rasa dia kan sis,hee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...