Friday, March 16, 2012

Aktiviti weekend

Suke suke...Mood ada baiklah. Kenapa? hah itu yang kite tak tahu tu..hehe Sebenarnyekan malam tadi drama feveret aku dah start balik. Drama Makbul yang pernah aku mention dlm blog ni tahun lepas. Tak sangka dah ada musim kedua. Bestnye... So skrg setiap malam jumaat taklah aku boring nak tengok cerita apa sbb dah ada cerita Makbul. Korang, best tau citer ni. Jomlah layan ye..Setiap khamis jam 9 mlm TV2.hehe. Back to the story...

Cerita weekend lepas dah nak masuk weekend baru, barulah nak story ye..oudated tau ko ni Anne.. Cerita sensasi dah jadi cerita basi dah...hahaha..

Ahad haritu kebetulan suamiku dpt balik awal dari kelas. Eleh sebenarnya setiap ahad balik kul 4 tp minggu tu je jadual kelas smpi 6.30. Nasib baik pukul 5 dah balik dah. Apalagi kami decide nak bawa Kasyah mandi kolam. Kebetulan mak dgn pak mertua aku ada. Diorang dtg umah aku lepas amik anak2 akak ipar aku nak bawa balik kampung. Cuti sekolahkan. Sepeti biasalah Kasyah dgn air mcm kucing nampak ikan..suke bebeno. Nampak je kolam terus nak terjun..Tak nyempat2.

Haritu bawa Kasyah, air paras dagu. this time air dah paras atas dada dah... Kejap jek dah tinggi dah anak mama.



Suka..suke... Lain kali mama bawak mandi lagi okay...

p/s:dlm dilema mana nak hantar Kasyah sbb ahad ni aku kena keje. Laki aku pun ada kelas.. Mak aku lak tak sihat nak dtg sini..haduilah pening kepala...

19 Magic Words:

Afiq Yassin said...

wah.. ! rasa nak join lak

salam perkenalan dari afiq

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok si kasyah tu ea..

nak jadi anak mama gak..nak mandi2..hihi.

wahida said...

best ye citer makbul tu...nnt aku nak tgk..

Zefa NorAsmara said...

Seronoknya dia dapat main air.. :D

ps: semoga masalah anne utk ahad ni dapat selesai ye.. amin.

Aine Ainun said...

makbul? yg lepas AA x tengok, tp fav somi..sy da plan nk tgk yg kedua ni, tapi x tau lak semalam da start...

air n kanak2 x dapat dipisahkan ...=)

Mamamya said...

akak x tau pun citer makbuk ni anne...jarang tgk TV lah klu malam...tp x per nxt week akak try tgk yer...

bestnya kasyah main air..dah lama x buat xtvt mcm ni...

meh anto kasyah dtg melaka...blh main guling2 dgn firas.. :)

misskirokuza said...

meh anto umah aku anne......kalau kasya ok....aku ok jer hihihi

misskirokuza said...

meh anto umah aku anne......kalau kasya ok....aku ok jer hihihi

misskirokuza said...

meh anto umah aku anne......kalau kasya ok....aku ok jer hihihi

misskirokuza said...

meh anto umah aku anne......kalau kasya ok....aku ok jer hihihi

AnneRaini said...

Afiq:s;m perkenalan juga.

AnneRaini said...

yui: aik selama ni tak mandi ke?patutlah masyemmm..haha

AnneRaini said...

wahida:citer pasal keagamaan sikit tp best sbb suasana kampung cantik dan insaf hehe..bukan citer org2 koporat keparat tu..

AnneRaini said...

Zefa:mekasih..insyaallah mak sy dtg jaga Kasyah..

AnneRaini said...

Aine Ainun:sypun tak tahu smlm dah start kalau tak ternampak dlm intisari ranc. syglah citer best tp takde promosi.

mamamya:tgklah kak lia. citer pasal doa. Lagupun best. Kasyah mmg suke lagu citer ni...

Tunggu firas dtg putrajyalah dulu..heheh

AnneRaini said...

reha:nnti satu kawasan rumah ko dgr suara ko menjerit marah anak aku..hehehe.die ni kemain lasak weh..akupun hari2 train suara tau..

Bie_Honey said...

As Salam Anne..

Salam perkenalan dari saya.. ^_^

http://bie-honey.blogspot.com/

nanakimie said...

syoknya kasyah mandi2..hehe....nak terjun pun xnyempat2 yer:)

RUBY said...

How i wish to have a cute son like yours...cumel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...