Friday, March 30, 2012

Besday Celebration

Last weekkan besday my beloved hubby, so petang tu lepas keje kami decide untuk celebrate makan kat luar. Ofkos ler aku belanja. Time besdya aku nanti haruslah aku kopakkan duit die pulak..haha. Kami pilih nak makan kat Garden Alamanda je. Ekceli mula2 nak makan stimbot tp kedai Johnny's tu tutup pulak. Tu yang pergi sini je.

Well, environment memang superblah. English style gitu. dah macam dok kat taman dah. Kami pilih meja yang siap ada buai ni...Sambil makan sambil goyang..hehe


The birthday boy..

Siap ada piano. Ingatkan untuk hiasan rupanya memang ada orang main. Makan sambil ditemani alunan lagu dari piano ni..

Kasyah comel..Nasib baik die behave dok dalam ni. Kalau tak malu mama..Makan tempat kelas ko jah tp buat bising mcm kat warung..waakkakak...

Air aku yang sgt maveles. Hot honey lemon.. Sedap!

Air suamiku, ice lemon tea. Pon sedap. tak macam kat kedai biasa.

Menu Kasyah mashed potato.. Yang ni pon sedap kooooo...Tak sama mcm KFC tu...sedap bebeno..

Suamiku punye menu. Garden Grilled Blackpepper chicken. Yang ni pon sedap. Secukup rasa..

Aku punye menu.. Spageti carbonara. Yang ni sedap gak tp Delicous punye lagi sedaplah. Yang ni kurang kuah lah...

Budak comot seronok dpt makan sambil main buai..hahaha

Sebelum balik, amik gambar sambil orang main piano..hehe

Total makan kat sini Rm63. Erm not bad. taklah mahal sgt sebab rasanya Delicious mahal lagi. Tapi nak makan hari2 memang bengkoklah...

daaaaaa

11 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk pon sodap benor ni.. ok gak hrga gtu..

adarnadzmie said...

cantik retoran tu kan...deco yg menarik...:)

fatin amalina husna said...

nmpak sdap..x rasa lagi..haha..

lama x singgah sini..huhu..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...nampak special je tempat ni.. terkejut tgk harga.. murah laa jugak kan.. kalo tempat lain mau 100+ nie..

nanakimie said...

xpenah lg mkn kat tmpat mewah2 ginie,hehe....:)

kasyah comel n bambam!^-^

ieda said...

styloo tempat nie'
dah ramai tgk blogger yg makan kat sini ;)

Qhaifa Nur said...

harganya berpatutan....
tengok menunya sedap, sedap...
fermes jugak tempat nih...

yuzai said...

kat mana nie..nak gi gakla

Asri said...

wah veri exclusif tmp die

http://momentexpiriafotografi.blogspot.com/

Mama Gee said...

best arr dpt duk dlm..akak ari tu cik abg nk lepak luar sbb dia smoke...tak syiok langsung tak dpt amek gambar dlm kedai..

AnneRaini said...

yuzai:kat alamanda..gi lah..best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...