Tuesday, March 20, 2012

...................

Kenapa tajuk tu aku letak dot dot dot je? Well tibe2 rasa mcm dah tak tahu nak cerita apa? Patutnye seronok sbb mcm2 benda aku buat weekend and of kos boleh sama berkongsi cerita tp semalam rasa mcm malasnya. Rasa macam dah takde patient pulak nak berblog. Pergi jengah blog kengkawan pon ada yang tak komen..Jengah saja.





Kalau aku berhenti blogging okay tak?

7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..mood lom smpai la tu kan..

wahida said...

jangan stop nok...biasalah dlm berblog ni, mmg ada pasang surut dia...

jap2 lagi okey la tu...

Mamamya said...

ehhh..tetiba mood kita sama plak anne...akak selalu buat n3 malam (autopublish esoknya)tp mlm td mmg xder mood lansung nak buat n3... ni pun jalan2 blog kawan2...blog sendiri t'bior jer...

Mama Gee said...

**passion utk berblog...

ada masa mmg mcm tu kan...dtg2 mood ke laut tu...seminggu pun boleh tak updet apa2...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

nak kena seru mood berblogging nie...

adarnadzmie said...

selalu jugak akak jd cam tu...penyakit malas ni memang tak boleh dibati...hehe:)sabor jerla

nanakimie said...

kadang nana pun mcm tu,malas je rasa..hee....ni baru berkesempatan jengok sis:) sibuk seminggu dua neh...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...