Friday, March 2, 2012

Dera

Kejadian ini berlaku malam tadi...

Sedang enak berbaringan atas toto sambil mata menghala ke arah tv yang sedang tayang cerita ntah pape..tiba2 datang si anak kecik menggomol ibunya.. Maka si ibu menyuruh anak kecilnya itu memberinya satu ciuman sayang... Si anak yang sangat "mendengar kata" terus memuncungkan bibir mencium pipi si ibu. Banggalah hati si ibu itu kerana tahu anaknya menyayanginya... Rupanya si anak tidak puas mahu memberi ciuman lagi. Kali ini mahu mencium bibir ibu... Tibe2......



arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...sakitttttttttt!!!


terus menangis si ibu itu kerana kesakitan yang amat sgt.. Apa yang berlaku?????

Perghhh mukadimah novel siut... hahaha... Korang nak tau apa yang jadi?? Kasyah gigit bibir aku...Giler sakit nak mampus.. Die gigit sekuat hari tau.. Terus aku menangis sbb sakit. Bukan aku menangis sebab sedih ke apa tp serius memang sakit. Mau tak menangis kalau dah kebas jek bibir aku sambil berdenyut2. bengkak terus bibir aku.. Tak payah aku nak cucuk upgrade jadi bibir seksi Angelina Jolie...

Suamiku akupun panik sbb aku menangis.. Yang Kasyah pulak nampak aku menangis kesakitan diepun join menangis sama.. Die ingat aku marah die.. lagipun suami aku terus tarik die dari badan aku..Die mengamuklah ingat semua org marah die.. habis die lepuk muka aku pastu die baling henpon kat kepala aku.. Aduiii kena lagi sedas.. Dah la mama sakit bibir boleh pulak die hempuk aku dgn henpon..huwarghhh aku kena deraaaa.....

Ada aku amik gambar bibir bengkak aku tapi dlm phone suami aku le pulak...Ahh korang bayang bibir Angelina sudahlah ye.. Nasib baik pagi ni dah surut... Tapi still bengkak lagi cuma tak nampak sgt.. Kalau ketara harus aku amik mc..hahaha

Anak! Anak!

p/s: aku nak report kat sapa hah kes penderaan mak ni????hahahha

4 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

report kata bapaknya cukup..hihi.

Mamamya said...

aduiii...akak pun selalu dapat ulser kat bibir/mulut sbb firas suka tanduk2 kepala dia... redha je lah anne...heheee

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alamak... maknya pulak yg kena dera nie.. hehehe

nanakimie said...

adoi,kasyah xsengaja la tu,hee....sian ibu dia ye:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...