Wednesday, March 14, 2012

Missing

Entah kenapa sejak dua tiga hari ni aku rasa lain macam. Rasa macam ada yang tak kena. Nak kata tak sedap hati tu takdelah sgt tp lebih kepada macam ada yang takde. Eh korang faham ke?? Susah aku nak explainlah. To cut the story short, i feel like missing sumthing. Feel incomplete. Feel unsatisfied. Alah macam ada benda yang aku kena dapatkan...Susah betul aku nak faham perasaan aku dua tiga hari ni.

So semalam aku bagitaulah suami aku about my feeling. And die terus cakap " Abang tau sayang nak aiskrim Baskin Robbins." Haha, memanglah dari minggu lepas lagi aku teringin nak makan aiskrim tp not necessarily baskin robbins cume aku nak makan sumthing caramelize. Cari juga if ada any aiskrim yang ada perisa caramel tp tak jumpe so baskin robbinslah jawabnya. So aku rasa mungkin memang betul aku nak makan aiskrim. Malam tu jugak pergi Alamanda beli baskin..

(Gambar ehsan google) Hah aku amik aiskrim pralines and cream campur Gold Medal aiskrim. Amik handpacks size pint.. Sebab rasa macam tamak nak makan hari2 haruslah beli byk sikit. Kalau setakat 1-2 scoop conpem tak boleh buat stok seminggu. Aku ni kalau mkn aiskrim memang tak byk at one time. Selalunye 2-3 suap je so memang boleh thn seminggulah aiskrim tu.

Lepas makan aiskrim, mcm kurang dah rasa missing tu tp still ada lagi... Ke sebenarnya aku tak sabar nak gi Bandung ni?????? Ke rasa missing tu sbb duit dah byk missing?????? Haduilah misteri betul...

p/s: Aku tak tahu apa dah jadi tp harini aku sgt mengantuk. Rahang pun dah lenguh dah sbb asik menguap jek... Jgn offer aku gula2 sbb aku puasa..huhu

9 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..byk toi missingnya ni..hihi..

p/s: haah, eton tkut ngn paton oren tu..tu dia wat tak layan..haha,

Fieza79 said...

alahai..apa cerr ni anne..heheee..apa yg missing lg tu..?

LYAfrina said...

sedapnyer...

agaknya..ada something..atau sesuatu y blaku y mbuatkan kt trasa kehilangan... mybe rindukan sesuatu

Mamamya said...

akak lun dah lama x makan eskrim ni anne...tp skrg ni tgk t'ingin nak pi makan kat tutti frutti.. :)


lorrr..pose rupanya.ptt lah mengantuk... cuba buat lari setempat..kot hilang ngantuknya.. :D

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ngeee~ ni xsabar nak g bandung sebenarnya.. kan..kan..

Qhaifa Nur said...

banyaknya yang missing...

bilalah nak posa nih, lagi cepat habis lega hati...

mrs adam said...

missing nak baby kot.haha

nanakimie said...

haah,mcm kasyah nak dpt adik je tu...hee:)

Mama Gee said...

samalah..kalo makan eskrem tak leh byk2 gak...

bukan hantu eskrem & cekelat...tp pantang nampak kek @ dessert...yg tu mmg takleh tahan lahh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...