Wednesday, March 28, 2012

Pesta Belon Panas...

Giler ah, orang lain sumer dah maju ke depan, aku pulak undur ke belakang. Citer 2 minggu lepas baru nak update hari ni..hahaha. giler lembab tahap siput vavi dah ni.. Bukannya ape last week aku dilanda sindrom menyampah kat blog tp ku tahan2 dapat gak updet seketul dua entry. Nak kata sindrom tu dah hilang tak juga tp sebab aku dah nak bizi teramat ni so aku terpaksa gak updet sblm semua jadi pekasam.

Pergi kejap pagi Sabtu tu. Ingat naik belon tp tiket sold out pulak. Tunggu next year jelah.
Jalan2 kejap pastu balik sbb husben nak gi kelas pulak.
Itu jelah ceritanya. Malas betul nak cerita panjang. Keje menimbun ni. Application form pon tgh membukit. Huh pening.. Daaaa

7 Magic Words:

Aine Ainun said...

X dpat nk terjah belon ni..jauh..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

dapat amek gambar pon jadi laaa kan..kan..

wahida said...

ramai blogger pegi...aku jeles je tgk...huhu...

ieda said...

bestnyaaa dikk
kalau akak duk dekat sure akak bawak anak2 pi tgk huhuhu

lurun namzar said...

saya pn xdpt p. :(
tahun depan kita p sesama yer.

mrs adam said...

saya pergi tahun 2009 dpt beli tiket naik belon panas tu tapi beratur dari 6.30pg.huhu.tahun 2010 pergi jejalan je kat pesta belon panas tu.tahun 2011 n 2012 dah tak pergi dah.tahun depan kalau ann nak beli tiket pergi awal pagi tau.hehe

nanakimie said...

cantiknya ngk belon2 tu,colourful:)

kalo nana xmola naik,takut...hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...