Friday, March 2, 2012

Pisang Cheese


Desert anyone?????




Malas nak cerita banyaklah..tengok gambar pun tau..hahaha..Pisang yang digrill dan dimakan bersama keju cheddar diparut...Heaven!



Pisang + Cheese = gemuk yang sihat...hahahaha

Versi satu lagi...Ditambah dengan parutan coklat whittakers yang sedap itu..Jawapannya = manis.



Oh kalau ada stok boleh tabur coklat rice ataupun tuang coklat syrup hershey..wallahhhhh!



p/s:Nak beli pisang lagi...hehe

10 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cheese?? nyummyy..

argh!! sjela akk ni!!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uiiiiii cheeseeeee :)

wahida said...

kejam!!
sabar wahida, lagi dua jam setengah je nak berbuka ni...

mrs adam said...

kadang2 terfikir nak buat sesuatu ngan pisang,macam ni ke,banana split ke,tapi last2 makan pisang begitu saje sbb malas.hee

ieda said...

aduhh manis dan berlemak kan ;)

nanakimie said...

nmpk mcm best je,nana banana split pun xpena mkn..hee:)

Mamamya said...

wahhh..x penah buat..kat umah ada stok keju cheddar nih.kene try lah..heheee..


p/s: moga kasyah cpt sihat yer..

Mama Gee said...

anee dapynyaaaaaaaaa
tak pernah buat...
grill pisang tu camne ek..
kalo takde oven leh ke?
letak atas pemanggang tu je..hehee
aduiiii teringinn

AnneRaini said...

kak gee: sy grill atas kuali no stick je...mcm grill salmon tu..

misskirokuza said...

aduuuhhh tambh la lemak aku anne ngn n3 ko yang mengecurkan air liur aku ni!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...