Wednesday, March 14, 2012

Pizza Hut

Dah lama rasanya tak makan pizza hut. Sebelum nipun aku cume order Domino's je. So ajak lah suami aku gi makan pizza hari Isnin haritu. Konon sblm nak start balik regime diet ketat aku, kenalah makan sepuas2nye..hah takde makna.

Kasyah makan sudu menunjukkan die dah lapar lah tu..hhaha

Beria makan sudu macam sedap sgt..Haritu die memang makan agak byk. Suap je nganga..nganga je suap.

Muka orang lapar perut dah masuk angin...

Pizza super supreme dgn cheesy lava...Tapi perut tamak takkan amik pizza saja. Order juga drummet oriental dan cheese bake rice. Tapi gambar takde sbb sesampainye makanan tu terus ngap mcm dah tak makan 10 hari...huhuhu

Okey jom makan...

Lepas makan penuh lahap, perut terus bagi signal penuh ya hamat. Tahan-tahan sbb kalau ikut tekak harus dah termuntah aku.. Tulah tamak sgt. Makan tak nak sikit. Walaupun 2 keping pizza dan sedikit nasi tu sikit bg org lain tp byk utk ko tau tak??????Sbb ko kena habiskan ais bergas segelas kalau tak rugi je byr...Terus insaf pasal makan terlebih dgn puasa hari ni..hahahah

7 Magic Words:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

woww.. wowww...woww... cheeseeeeeeee....

nuyui a.k.a miss YUI said...

nyum2..cheese...

Aine Ainun said...

Cheese piza mmg mantOp.. Eheheee;)

Mamamya said...

wahhhhhhhhhhhhhh....pizza oh! pizza..lama gak x makan nih...tgk cheesy lava tu aduhhhh...godaan2!

lurun namzar said...

cheese tue yg buat saya trliur, kak.

nanakimie said...

sodapnya....belum pernah lagi cuba yg neh,baru td nana mkn yg biasa punya..beef pepperoni^-^

kasyah ralit nengok apa tu?angry bird ye?

AnneRaini said...

nana:bukan angry bird tp boboiboy..kena simpan boboiboy nak bg die dima time mkn luar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...