Friday, April 6, 2012

Back to business!!

Salam semua...Ada yang rindu aku tak? Sorrylah guys, aku dah beberapa hari tak update blog malah tak berkesempatana nak jengah blog kawan2 semua. Bukan menyombong apatah lagi lupa diri tp tanggungjawab pada kerja membuatkan aku 'terpaksa rela' buat donno kat blog aku ni.. Ni pun curi2 masa jap yang sebenarnya tak patut dicuri dek kerana kerja aku sgtlah byk pending skrg ni..sampai susah2 hati aku bile fikir nak kena siapkan semua by end of this month..huwargh...

Sebagai bukti keje aku melambak... Ni semua application form yang sampai kat meja aku utk seminggu ni. Ni pun setiap hari aku try habiskan at least 50 application utk di cek dan disenarai pendekkan...Masalahnya yang sampai setiap hari dekat 100 application. Aku estimate ada lebih kurang 500 form ni. Tapi application still running smpi next week and aku expect ada lagi more than 500 akan coming to desk.. Sempat ke aku habiskan cek semua ni???? Dahlah tu semuapun kena key in details...warghh banyaknye keje... Ni tak campur lagi keje routine aku baca paper dan buat translation mahupun update website....Terus hati tak tenang... :(

Terpaksalah aku hold dulu cerita cuti2 Bandung aku ke satu tarikh yang belum dapat dipastikan... I will try to update it as soon as possible supaya ia tak jadi entry basi...Ni yang malas nak cuti time peak season ni. Aku gak yang susah nanti..isk isk isk... Semalam aku mc dek kerana kurang sihat...bertimbun lagi keje aku..huhuhu.

Untuk mengubati kerinduan pada sesiapa yang menunggu entry Bandung aku,, aku share sekeping gambar aku tgh shopping di Pasar Baru....hehehe.. Apa yang aku boleh simpulkan aku fail paper bandung and mcm kena repeat je..hahaha.. Best woo shopping tak hengat diri tu miskin..hahaha..

daaaaaaaa...

p/s: Aku ada a few FM bandung... Kalo ada yang nak tukar suka sama suka boleh gak... To Nuyui, kak lia (mamamya), nanakimie, Moon (CMA), Kak gee (Ogycloset) dan Fiz, nak tak FM bandung???? Kalau nak comment dgn email address sekali ye... Yang lain2 tu tunggu aku announce kalo ada FM lebih ye...Sayang semua..

8 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mula2 bc entry, rasa cian pada akk coz bz.. tgk gmbr bndung besh la rasa p..jeles!! tgk ayat p/s tu,hati melonjak gembiraaaa..

ya bedabeduu.. namaku kah itu?? arghh..xkisah.. nak bg email gak..haha.. fashanusha@gmail.com. kalau daku la nuyui itu, bertuahhhnnyyaaaaaaaaaa...

wahida said...

kan? pasar baru adalah heaven...
kalau repeat lagi sekali pun, masih tak cukup masa...haha...

adarnadzmie said...

menimbun surat2...:)

nampak mcm best jer citer bandung nnt..hehe

FiZ said...

wahh...tharu..ada nma saya disitu.sob..sobb..mestila nakkk!!hehe...nk exchange blh tp sy ad fm sabah n cameron jee..

*chaiyok bt kje tu.kje mmg sntiasa ada..takkan hbis pnyer..akak bt mna yg tmmpu..jgn seksa dri k ;)

nanakimie said...

xpe sis,wat slow2 n cool,hee....xmo tensen2 tau:)

p/s : jgn dipelawa nana neh sis:) sekarang jgk nana bg email,hee....nana.kimie@yahoo.com

thanks a lot mummy kasyah!^-^

Mama Gee said...

Perhhhh mau koma tgk file2 anne tu..huhuhhu

Mamamya said...

wahhhh..akak dapat FM bandung ke sayang anne ketat2...heheheee...

akak pun dah lama x buka blog anne...sibuk dgn urusan family...

ni email akak : mamamya78@yahoo.com.my

no phone nanti akak pm kat fb.

FiZ said...

eh..lupe nak bg email...ni email sy: fzahs86@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...