Wednesday, April 18, 2012

Bandung Day 2- Part 4

Taip cepat sbb ada masa sikit ni..Jap lg lunch break habis..hehe

Lepas balik hotel dari PB lebih kurang pukul 2 lebih, aku terus hilang mood. Eh, kenapa kau ni? hilang mood bagai? Man tak hilang mood, aku buat kire2 kerugian aku kat sana dalam masa sehari setengah tu dah hampir rp6juta. Camno tu? Duit bwa Rp5juta je. Tapi habis dah dekat Rp6juta. Nasib tak baik betul ada CC. Kalau takde kompem lagi jimat aku..hahaha. Terus kensel plan nak gi Toko Tiga. Yelah kang kalo aku gi kang mesti ada je yang aku nak beli. Jalan Dago pun terpaksa aku skip sbb takmo terjebak lagi. Cuma petang ni nak ke Bandung Indah Plaza je sbb kawan aku tu nak cari belt dgn spek Rayban.

Selepas baring2 melepas lelah dan menongkat dagu sbb dh semekin (miskin), kami jalan kaki ke Jalan Merdeka. BIP ni tak jauhpun dari hotel. Masa ni baru pukul 4 ptg waktu Malaysia.

Sempat amik gambar dlm BIP. Ekceli same je dgn mall kat Malaysia ni tp BIP ni keciklah sikit. Aku tak beli papepun sbb save duit nak beli jajanan esok. Ada tak ada pun aku beli roti dgn batagor utk makan malam. Jadilahkan.

Pemandangan depan BIP ni bile nak malam... Selamber jek jual menatang2 ni..

Yang ni pun ada. Ada berani?

Pemandangan di waktu pukul 6 waktu bandung. dah gelap mcm dah pukul 9 mlm.

Dah pusing sana sini kamipun balik semula ke hotel. Lepak2 dan tido terus.. Serius dah takde mood nak berjalan dah sbb jalan tanpa duit ni ibarat makan nasi tanpa lauk.. tak nikmat okay.

p/s; Malam tadi Kasyah demam..Kesian pulak tgk die tak lena tido. Pukul 12tghmlm bangun peluk mama.. Pukul 4 pagi pun bangun peluk mama... Kesian anak mama.. Hopefully die okay jek dgn pengasuh hari ni..Sorry syg mama tak leh cuti..kerja dah pending dah ni...huhuhu...

7 Magic Words:

Mamamya said...

erkkk..geli tgk ular tu...

semoga kasyah cepat sihat yer...

Cik FaRiZaM said...

perghh seronok nye dpt melncong negara org. sy lom rasa lg pergi negara org...

de rezki nnti nk p. amin

salam perkenalan & follow ur blog :D

Mama Gee said...

uii meremang bulu roma tgk binatang eksotik yg belah bawah tu...huhu

LYAfrina said...

boleh tahan besor bndar bndung..org kata klo shoping kat sana murah2 kan,,,

aduyaii.. selumber jual mcm tu j dpn mall??

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa...dorg jual camtu je ular2 tu? huhuhu

AnneRaini said...

Haah..diorg jual selamber gitu jek...kite pulak takut kot2 terlepas ke..

nanakimie said...

tula sis,buatnya telepas ular2 tu cmna la..huhu....

kasyah da baik demam?moga cepat sembuh ye kasyah.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...