Monday, April 23, 2012

Kirishima lagi...

Hallu hallu semua...Dah masuk minggu baru dengan semangat yang baru..Ceh semangatlah sangat padahal semalam ko bukan kemain lemah layu lagi tak bermaya sampai skip memasak kan??? kehkehkeh.. Tapi siyes weh semalam aku rasa lemau sesangat. entah kenapa ntah..Rasa mcm letih jek. Bukan takde mood tau tapi letih. Letih2 pun ku gagahkan juga diri masak bihun singapore utk potluck jap lagi..hehe gigihkan?

Seperti biasa kami kat opis ni kalau gi makan2 mesti ke Kirishima. Sebab dekatkan. Kejadian ni masa aku baru balik Bandung. Bukannye apa, flight sampai dah tgh malam so mane sempat nak prepare makan gi opis. Tu yang pakat2 ajak semua keluar mkn Kirishima..


Sempat lagi tu berphotogediks sebelum balik..saje jek nak tayang baju baru beli kat bandung..hahahah niat busuk...hikhik.

Me and my collegue.

Menu aku yang simple jek. Malas nak amik set sbb takut tak habis. Lagipun ade jek opismate aku yang tak makan makanan dlm set tu and aku jugak yang kena habiskan..hehe

Itu saje...Daaaaaaaa..

p/s: Tak suke blogger baru ni...Nak yang lama..huhuu


7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ingtkan nama pelakon bolywood..hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

apa benda tu..mcm mee.. hehehe

FiZ said...

kirishima?ape maksud dia eh?
ha..saya pn xsuka blogger baru punye interface..nak yg lama jugakkk...

psstt: kak anne, jom join GA sy..;)

nanakimie said...

sedap ke sis?xpenah try mknan korean japanese neh,hee...takut xlalu dgn tekak:)

Mamamya said...

cantik lah baju anne tu...mesti akan ada byk lagik koleksi baju yg dibeli kat bandung kan...

Mama Gee said...

cun baju anne...
Kirishima ni katner ek?
sori kalo terlepas pandang entry sebelum ni..

AnneRaini said...

Fiz:insyallah kalo akak da masa akak join.

nana:sedap sesangat..

mamamya:takde mane byknye..ada 2-3 helai jek

kak gee:kat Duo residency Jln Tun Razak.. Sebelah Bombay Palace restaurant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...