Monday, April 30, 2012

Pot Luck

Hallu..hallu...tadi up entry suam suam so kali ni up entry sejuk pulak. Pot luck minggu lepas punya. Pot Luck enmergency namanya ni sbb konon nak meraikan sahabat kami yang akan bersalin. Hari Isnin tu last day die keje sblm admit hospital. Plan dibuat hari jumaat ptg and aku ditugaskan untuk bawa bihun goreng. So aku buatlah bihun singapore siap dgn sambal kicap sekali. Sedap..Diorang yang cakap tau..hehe

Makanan dah nak habis baru ingat nak amik gambar. Tak senonoh betul..hehe

Ada swiss roll, hot dog dan juga chicken finger..

The super sedap cheese tart yang dibeli oleh Khai...

My bihun singapore..Kurang pedas bagi aku sbb akukan hantu pedas..





Buat kecil2 saja tapi seronok dan kenyang... tunggu yang bersalin tu balik keje boleh buat pot luck lagi..hehe

p/s:rasa mcm nak makan collagen..sape tau nak beli kat ner?

4 Magic Words:

nanakimie said...

sedapnya bihun singopre:)

johari said...

majlis apa tu?nak join boleh ke?

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hantu pedas gak ke? hehe..sama laa kita.. geng.. hehe

Mamamya said...

dulu akak makan coaco collegen dekat setahun akak makan tp kesan mcm x nampak sgt..so,skrg tukar pada catalyst collegen+vco plak...baru start 2 minggu ni tp dah nampak kesannya....akak x mudah letih n plg best kulit dah x kering... ;) klu anne nak beli msg akak kat fb...kawan akak dealer produk ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...