Monday, April 2, 2012

Sukenya diee....

Antara aktiviti yang sgt Kasyah suka adalah mandi kolam aka main air. Memang since die baru berusia sehari pon dah tunjuk sifat sukekan air tu. First time mandi kat sepital langsung die tak menangis. Baby lain kemain melalak kena air. hehe. Masa ni aku kena keje sbb ada education fair kat KLCC. So aku soh suami aku bawa anak dgn mak aku dtg KLCC. Dapatlah layan Kasyah main air. Koalam KLCC ni cetek so syoklah die bergolek berbaring dalam tu..

Tengok apa tu sayang??

Amboi sukanya die...

Kejap2 duduk..kejap2 berdiri...Syoklah tu.

Lari2 sambil hentak2 kaki..

Papa layan kasyah main air. Mama bo layan sbb penat baru lepas keje.

p/s:auto publish sbb aku skrg di Bandung...Jangan mara haaa..

5 Magic Words:

nanakimie said...

hee,syokje dia maen air:)

mesti kasyah xmo balek kan ^-^

fatin amalina husna said...

haha..seronok tgk dya main air..

budak2 mmg suka air kowt..bnyak jumpa bidak mmg suka main air..haha..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kemain suka si kasyah tu ea..

adarnadzmie said...

anak2 kecik ni main air suka sgt... klu suruh berhenti boleh nangis la jawabnya...hehe:)

wahida said...

have fun di Bandung tu nnt...take care okeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...