Wednesday, May 23, 2012

Cik Andam

Pada 5 Mei lepas, sepupu aku telah melangsungkan pertunangan dgn pasangannya. Aku sebagai sepupu yang rapat haruslah balikkan sbb kenalah balas balik die bertungkuslumus masa aku kawen dulu. Lagipun aku kena jadi cik andam untuk die. Alah make up simple2 jek yang penting tetap meletops.

Semua gambar2 ni aku amik kat fb sepupu aku.. Aku tak bawa kamera sbb busy mengandamlah katakan.. Gambar penuh majlis tak siap lg so ape yg ada jelah ye. Nilah sepupu aku yg aku panggil Kak Lot. Die ni cikgu.

Aku, kak lot dgn kak sad. Kami nilah yang mengecohkan suasana kat dlm bilik tu..

Tengoklah Kasyah tu..die nak suruh aku dukung sebenarnya..Rindu kot sbb aku terpaksa mengabaikan die sbb nak makeupkan sepupu aku tu.

Amik kesempatan soh fotografer amik gambo kami anak beranak...Alah Kasyah nape tak pandang.. Mama dah cun dah tu..hahaha

Siap amik gambar makeup tu..tak menahan..hahaha... Ramai yang puji sepupu aku nampak cantik and yang penting tak over... Banggo den sebagai cik andamnya... Aku refuse nak guna mak andam sbb rasa mcm tua.. Tu yang tukar cik andam tu..hihihi

Pengantin kenalah bergambo dgn cik andamnya..hehe..

Itu jelah. 2 hb 6 ni adik kepada kak lot akan kawen. So insyaallah ada kot entry kawen2 pas ni..hehe

p/s:caller smlm tu hntr email...Ada aku kesah!

9 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok,tolong makeupkan sy ea kak..hihi.

Fieza79 said...

wahh anne pndai mengandam ye...

syiela said...

hehehe cik andam ye....

mrs adam said...

cik utk org lum kawen la.haha

::NureeN:: said...

mmg simple & cantik, klau dpt gambo kezen tue b4 & after lg cun.. nureen x pandai sgt makeup, juz tarok eyeliners jerr heheh

Mama Gee said...

wahh pandai makeupkan org rupernyaa....

panggil Puan Andam bleh?

AnneRaini said...

yui:meh sini akak makeup kalo nak muka jadi tua 10 thn..hahaha

kak fieza:alah suka2 je utk sedara mara bolehlah..

fieda:ah tak kire nak guna cik jugak..heheh

nureen: alah ni makeup simple2 jek..takde shading bagai..

kak gee:taknak..nak cik jugak...panggil adik andam pon boleh..hahaha

nanakimie said...

wah,cik andam rupenya....heee.....berbakat la mama kasyah ni:)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa jadi mak andam jugakk ler nie.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...