Thursday, May 3, 2012

Jom baca buku

Saje jek nak letak gambar anak bujang aku tu...Gambar masa gi MPH kat Alamanda. Saje nak ngabiskan baucer buku sang suami yang tinggal RM50 tu...Langsung tak beli buku ilmuan tapi beli novel aku..hahahah...

Ini budak memang pantang nampak buku..Mesti nak amik dan baca.. Kalau dulu buku favourite die buku animals skrg ni transportation pulak...





Saja nak citer gelagat Kasyah ni..Kasyah memang pantang nampak mama dgn papa duduk sebelah2. Die mesti nak kacau and duk tengah2. Kadang2 saje jek kami dengki die. Kalau tgh baring2 tengok tv tu saje jelah aku peluk suami aku pastu panggillah die.. Die yang tengah main kereta die ke ape ke terus dtg kat kami and duduk kat tengah2..haha. Kdg2 tu saje kami peluk kuat2 tak kasi ruang utk die mencelah tp die tetap akan berusaha jugak nak duduk kat tgh2. kalau tak berjaya mulalah nak menangis..hihihi... Ngade tau... Kasyah tak adik eh???? hikhikhikhikhik...

p/s:belum puas main dgn Kasyah...Belum puas peluk cium gomol die hari2...tapi rasa cam nak ada baby...huhuhuu

8 Magic Words:

Mamamya said...

apa lagi anne..meh ler join my club...heheheee....

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,comel dia.. sudah masanya dia bermain2 dgn adik..muahaha.

Qhaifa Nur said...

rajinnya baca buku....
niat yang bagus tuh...alhamdulilah

wahida said...

aku pulak, kejap nak ada baby lagi, kejap kang rasa tunggu dulu lah...kejap kang nak baby balik...adoi la, mana satu ni??

Aida Azryn said...

hehe.. comey je dia. ;)

ezarn said...

xkan puas gomol anak weh!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alolo...comelnyer kasyah.. pandai dia baca buku yerk.. hehe

pe lagi.. tambah le anak.. hehe

nanakimie said...

ensem boy neh rajen baca buku ye..hee....haa,meh nana jawabkan utk kasyah..."mestila kasyah nak adik mama":)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...