Monday, June 18, 2012

Alhamdulillah...

Salam minggu baru... Semalam aku dapat satu berita gembira yang mmg membuatkan hati ini jadi gundah gulana..aik?gembirapun gundah gulana ke? haha.. Alhamdulilah result exam PTD dah keluar dan ya aku LULUS...Syukur ya Allah... Memang aku tak pernah mention pon pasal aku pergi exam ni sbb aku segan kalo tak dpt. Lagipun taknak meletakkan harapan so aku just buat mcm biasa jek. Lulus, Alhamdulillah, tak lulus pon okay. Tu yang aku senyap jek.

ter'reveal'lah nama penuh aku disitu...hikhik

Lepas ni kena buat persedian untuk menghadapi assessment pulak. Kawan2 doakan aku ye. Mana tau ada rezeki aku jadi PTD pulak. Kot2lah boleh jadi duta wakil negara nanti..hehehe.

p/s:As a reward, aku shopping sakan smlm..hehehehe...

12 Magic Words:

Cikpuan rara said...

wahhhh tahniah =)

Mamamya said...

alhamdulillah...tahniah anne!!!

@izY@N said...

tahniah anne..aku doakan ko melepasi semua ujian utk menjadi seorg ptd

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waaa tahniah..tahniah :)


ada lagi step seterusnya kan?

semoga berjaya ya :)

nn said...

tahniah... n gud luck for de next step...

nur anis said...

wahh..tahniah dan good luck..:)

Mama Gee said...

alhamdulillah...tahniahhh

AnneRaini said...

rara:terima kasih

mamamya:thanks kak lia.

AnneRaini said...

muzai:thanks muzai..Insyaallah.. tp aku risau gak sbb assesment agak susah beb.

AnneRaini said...

moon:thanks moon. Lepas ni PAC pulak. mungkin lps raya... neves gak ni..hehe

AnneRaini said...

nn:terima kasih

nur anis: thanks ye..

kakgee: terima kasih..

FiZ said...

wah..exam yg susah tu...tahniah kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...