Friday, June 1, 2012

Balik kampung...

Insyaallah petang ni aku nak balik kampung.. Esok sepupu aku yang paling rapat nak kawen jadi aku mesti berada kat kampung. Ekceli majlis kawennya esok tp nikahnya malam ni. Harap sgtlah jalan tak jam ptg ni so sempatlah aku sampai kampung before Isya'.

Harini aku balik dgn Kasyah, mak aku dan anak sedara aku. Suami aku tak balik sbb die ada kelas. So terpaksalah aku merelakan diri utk drive walaupun aku dah makin malas nak drive jauh2 ni. Pesanan suami aku adalah kalau tayar gegar sila alert sbb die baru je buat balancing tayar yang power punye. Cina tu kata bawa 180km/j pun tak gegar. So aku tanya suami aku, "abang nak soh sayang bawa 180 ke?" "Eh, taklah. Mana tau kalo sayang bawa 140 ke 150 ke dah gegar kenalah alert."

So kesimpulannya suami aku soh aku bawak 140 or 150km/j.. hahahaha..

p/s: Doakan perjalanan aku selamat pergi dan balik...daaaaa

3 Magic Words:

Mama Gee said...

perghh laju tu.....
pandu cermat jiwa selamat ya!

Aida Azryn said...

take care kak! :3

SweetLikeWhat said...

moga selamat pergi dan selamat balik..jangan laju2 sgt kak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...