Wednesday, June 20, 2012

Not so wordless wednesday

Hai semua... Thanks pada yang ucapkan happy birthday untuk Kasyah semalam. Actually semalam aku mc. Petang Isnin tu tetiba je diserang sakit kepala yang teramat sampai tak boleh nak bangun. Asal bangun jek kepala pusing. Tu yang pagi semalam bila bangun masih rasa pusing2 kepala terus amik mc. Harini dah kurang dah walaupun ada ting tong sikit. Aku tak boleh nak tengok lampu2lah. Berpinor mata aku ni.

Semalam doctor kata mungkin aku migrain.. Ok ohh.. Risau gak tp lepas makan ubat migrain tu mcm takde pape pon. Malam aku telan panadol jek. Kurangpun sakit kepalanya so bukan migrain kot..hehe tetap tak nak mengaku. Sempena besday kasyah semalam takde yang special pon. Kami just pergi makan2 dan beli kek comel jek untuk Kasyah. Jadilahkan sbb hujung bulan ni baru nak sambut besday die kat kampung. Buat mcm tahun lepas ada BBQ dgn family. Ingat nak order kek Boboiboy tp tkt tak sempat pulak. erm tgklah camne. Kalo tak, secret recipekan ada..hehehe.

Okaylah, takleh nak membebel byk2 sbb aku takleh ngadap komputer lelama.. pusing mata jadinya.. Daaaa..

p/s: Bile nak start jogging ni????

6 Magic Words:

Mama Gee said...

best tu babeque kt kpg...mesti lg meriah

nak jogging jugak...

Mamamya said...

laa..x sihat rupanya anne,ingatkan busy dgn keje2 kat office... xper anne,rehat2 dulu n jgn lupa makan ubat yer....

wahida said...

aku pun hari tu, doc ckp aku migrain, mati2 aku tak nak caya...aku siap ckp, doc tipu!! haha...mcm kena penyakit serius je kan..terkebil2 doctor tu dgr aku ckp dia tipu...ekekekek...


aku rasa kita ni pening2 biasa je kan nok...

:)

ieda said...

hurmm patut dah lama x nampak anne di rumah akk .. x sihat rupenya
biasalah dik , musim nie .. panasss aje huhuhu

BBQ , wah dah lama x buat

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermmm ada check tekanan darah tinggi tak?

AnneRaini said...

kakgee:jom jom gi joging

mamamya:tak suke makn ubat..tu lah masalahnya..hehe

wahida: haahlah nok, pening biasa je kott...(akupun tak nak ngaku..)

kakieda:ada jek sy jengah cume silent jek..hehe

moon:ada cek.. bp rendah lorrr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...