Thursday, June 7, 2012

Super GT reception

Apsal lah mood nak update blog ni kemain payah nak mai nih? Kang kalo keje dah berlambak salahkan keje banyak..La ni tgh ada free sikit mood pulak tak mai.. Kalau mood mai, rajin pulak tak mai...Letih tau...

Semalam telah berlangsungnya super GT reception kat Rumah Duta Jepun. Tetiap tahun memang wajiblah aku men'duty'kan diri sbb reception ni under department aku. Tapi yang bestnya semalam siap ada kete racing tuuu.. Selalunya takde pun so smlm amiklah gambar barang sekeping dua buat menghilangkan jakun..hahah.

Nak masuk dlm kete ni tapi sempit weh. Pastu nak masuk agak susah sbb ada byk alat kat dlm tu...

Masa ni guest tak sampai lagi so bolehlah menggedik kejap.. Alah kejap jekpun..

Pastu sblm mula bertugas kami diberi makan dulu. Kali ni makan nasi lauk kari ayam, sambal telur dan sayur kobis goreng... Sambal telur tu sedap...

Pastu yang bestnye semalam selain dpt jumpa driver2 GT, Amber Chia pun datang tau. Alah supermodel tu. Die dtg dgn husband die and you know what, husband die tu nampak good looking in person. dlm gambar nampak cam tua je tapi sebenarnya hansome tau. Si Amber tu pulak mak aih kurusnyaaaaaa... Tinggi pulak tu.. Tetibe rasa nak berdiri sebelah diepun tak layak..hahaha.


Ahad ni aku nak gi tgk GT race kat Sepang... Dah dpt entrance pass dah. Smlm bos kasi. Entrance pass ni boleh masuk bilik VIP..hihihi... Jom kite race!

p/s:malasnya nak edit gambar kawen sepupu aku..

2 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

kemain kete tu,hebat@=!

Mama Gee said...

wahh sronoknyaa kamu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...