Thursday, June 28, 2012

Surprise Cake...

Sungguh tak disangka, cempedak jadi nangka..hehe takde kena mengena. Masa besday aku haritu, tak memasal bos buat surprise untuk aku.. Camne aku boleh tak perasan bos letak kek dlm fridge padahal fridge sebelah aku je??? Confius jap. Lepas lunch tetiba jek ofismate aku tutup lampu sambil bawa masuk kek yang dah dipasang lilin tu...hahaha tergelak aku jap sbb bos aku buat gak besday celebration utk aku walaupun cuma ada kek je.. I'm touched bos. Tapi ini bukanlah celebrate utk aku sorang. Buat sekali untuk ofismate aku yang dok sebelah aku sbb besday die 2 minggu jek beza dgn aku.

Me and my colleague, Yin. Happy besday to us. (Silalah abaikan muka aku yg kusam tu sbb ptg mmg aku tak pakai make up)

Nyanyi lagu happy besday beramai2. Pastu bos tarik pop yang keluar sampah warna warni tu.. Aku tak tahu nama dielah..hehe

Time to cut the cake...

Potong2 sbb bos2 dah tak sabar nak makan kek..

Inilah keknya. Kek Cekelat yang sedap..tp kena hati2 mkn kek ni kerana serbuk koko kat atas tu boleh buat ko tersedak secara tidak senonoh. Silap2 boleh menyembur keluar kek..hahaha

Bos2 yang setia menanti nak dpt sepotong kek harijadiku..hahahah

Thanks to my big boss yang tak pernah lupa harijadi staf2nya... Akupun pelik sbb die mmg akan belikan kek utk staf die. Agaknya die letak reminder kot.. Apa2pun it was a lovely moment and I will remember it for the rest of my life.

p/s:pasni nak update pasal celebrate besday Kasyah pulak...tungguuuuuu...

5 Magic Words:

Fieza79 said...

seronott nyerr ada bos mcm tu..terasa di hargai gitu..
ni mesti kes anne yg tesembur tu kan hahaa..

Mama Gee said...

seronoknya anne...
bab kek2 ni buat akak terlioo jek
nak sketttt

Mrs. Norrie said...

happy besday dear...sonok dpt bos sporting kan...

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2.besh tu..teruja ai.hihi.

Qhaifa Nur said...

seronok + best dapat kek besday dari bos, sedap pulak tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...