Monday, June 11, 2012

Teaser Super GT race

Hallo..hallo...happy Monday kawan2. Harini aku super duper penat..Semalam aku pergi tengok GT race kat Sepang..Penat weyyy...Dahla panas lagi. Satu badan aku ni sakit2 sbb dukung Kasyah most of the time. So badan kurang fit aku tak dapek nak update blog pasal GT. Tunggu aku sihat sepenuhnyalah ye..

Layan gambar ni dulu...Jangan mara haa aku dpt masuk paddock and pergi ke pit stop.. Aku tak duduk kat grand stand tau sbb dah sah2lah dpt tmpt lagi best..hehe.. Layan.. Cerita menyusul kemudian..

daaaaaa...

p/s:sape nak urut aku????

4 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi2..beshnya dia..

Mamamya said...

bestnya anne...td ada nampak anne upload gmbr kat fb tp akak blm sempat nak tgk... akak blm penah ada pengalaman tgk live race2 mcm ni.. (mmg x akan penah le gamaknya...huhuuu)


p/s: balik kampung aritu akak p b'utur tp x best...tukang urut tu x pandai sgt lah..mencik!

Mama Gee said...

minat takpe le..
yg tak minat ni tak kesah pun...heehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu syoknyerrrrr... moon je xpegi... bagi ticket kat member je...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...