Wednesday, June 27, 2012

Terima Kasih

Aku nak mengucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua yang wish aku happy birthday semalam.. I'm touched. Tak sangka ramai jugak blogger yang baru kenal akupun wish happy birhtday. Many thanks to my blogger sista Nuyui yang buat special entry semalam.. Akak terharu dik oii.. Sayang kamu tau...

Mana2 yang jengah aku tu, aku akan try jengah balik sbb komputer aku dah kemain slow motion dah skrg. Fb lagiler. nak komen pun sampai hang dulu baru boleh komen. Kadang2 hang terus sampai semuapun tertutup tibe2...Tensi mak!

Again THANKS TO ALL. LOVE YOU!

5 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,jgn tensen mak.. rileks2.. t cpt tua wajah tu..haha..

sama2 kak.. luf u laaa ♥♥

mrs adam said...

hepi belated besday.selamat hari tua.haha

LYAfrina said...

owwhh..lya tlwt..
happy belated birth kak..
lya doakan moga akak trus sihat sentiasa.. & dirahmati allah swt

lurun namzar said...

dia nk brwajah baru n bau kedai, kak.

wahida said...

hepi beleted beday my dear...
semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

sori, lambat wish...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...