Tuesday, July 31, 2012

Kurang pahala puasa

Tak pasal2 pagi ni pahala puasa aku dah kurang dah. Mana taknya asik mencarut jek dlm kete sbb tension tak pasal2 jalan yang tak pernah jam tetiba jam pagi ni. Suka tak suka aku terpaksa ikut jalan jauh. Dan hari ni punch card aku dah merah dgn jayanya...adoilah.

Terus takde mood okay. Skrgpun keje tgh banyak cuma aku tangguh2 jek nak buat. Tapi bos dah ckp nak complete form tu minggu ni. Tangguh2 pun kena gak buat.

Okaylah..no masa and no mood...esok2 aku sambung ye...daaaaa

p/s: BW, BW juga tp tak tinggal jejak je. Baca dah..

7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,sbr jela..

Aida Azryn said...

hehe.. bertabah ye kak.. jangan tension2, nanti tak comel. kikiki.. (jangan marah ye, gurau je kak. hehe)

Qhaifa Nur said...

nak cepat bole jadi lambat pulak.....

Cik Rongoks said...

hihihi..sabar ye kak ^^

Pink Lavender said...

huhu..sabo jer laaa

nur ezqy said...

Assalammualaikum wbt & slmt sejahtera
Dijemput ke blog saya
http://lace-rose-murah.blogspot.com

LACE ROS MURAH RM 4.50 - RM 5.50/meter

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya:

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082


atau emel saya:

nurezqy@gmail.com

LYAfrina said...

huhu..sabor2 dear
kdg2 bln pose ni mmg mduga iman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...