Friday, July 27, 2012

Mood teruja

Insyaallah petang ni aku akan gerak balik kampung. Tak sabar dah rasanya sbb dok terbayang berbuka dgn mak dan abah. Mesti bestkan. Ingat nak survey2 tudung raya kat sana kot2lah murah.



Tapi hari ni aku balik berdua je dgn Kasyah. Suamiku tak balik sbb esok dia ada kelas. Sepanjang bulan puasa ni memang die ada kelas je. Minggu raya je cuti.huhuhu.. So lepas balik keje ni aku balik amik Kasyah dan terus cau cin cau. Plan asal nak gerak lepas buka tapi suami pulak tak kasi. Die kata takkan nak lalu Hutan Percha malam2. Hutan percha tu agak scarylah kalau lalu malam2 sbb hutankan. Tapi aku selamber je lalu malam2pun cuma kali ni sbb aku berdua dgn anak so tak sesuai kot lalu situ malam2 sgt. Kalau aku sorang okay je. Nampak sgt laki aku pentingkan anak tau. Die tak kesahpun kalau aku yg drive sorang lalu situ..hampeh.

Harapan aku cuma perjalanan aku hari ni berjalan lancar dan selamat sampai kampung. Lagi satu aku harap Kasyah behave sepanjang perjalanan. Aku siap download lagi citer upin ipin nak kasi die tgk dlm kete. Boboiboypun aku dah download dah. Kasyah jgn notti2 tau. Dengar cakap mama sbb mama nak bawa kete.. Jadinya hari ni aku iftar dlm kereta jelah.. Dah soh suami aku belikan kuih2 utk mkn dlm kete sbb aku tak suka berhenti kalau drive sendiri. Makan kuih jek yg senang sambil drive.

So guys doakan perjalanan aku selamat ye.. Daaaaaa

p/s:terasa macam nak buat nasi dagang..hehe

7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

doakan selmat pgi dan kembali yer kak.

Love Razila said...

Hati2 memandu semoga selamat tiba di destinasi yg dituju.

Mamamya said...

semoga anne selamat pergi dan balik... anne balik segamat ker??

nur anis said...

selamat balik kampung..:)

nanakimie said...

moga sis n kasyah baek2 aje:)

wah,nasi dagang,da lama xmakan,huhu....

..::..aRe-Na..::.. said...

waa..behnyer blk kg..
apapun smg slmt pergi &
kembali yer...hati2..:-)

-meeSUPERGIRL- said...

wah sonok balik kampung ! nanti crite lah suasana kat kmpung ye kak ? :)

dah follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...