Monday, July 9, 2012

Nak ke tak nak?

Salam minggu baru..baru nak tulis entry dah disogok dengan pertanyaan. Ape benda yang aku nak ke tak nak tu? hah ni nak cerita ni. Semalam suamiku tanya bila nak buat sample kuih raya. Aku terus macam ek? perlu ke? Bukan tak nak buat tp mcm malaslah nak buat. Takut sibuk2 buat sample tp takdepun org nak tempah. Dah rugi masa dan wang kat situ. Pastu adeke masa aku nak buat? Ermm masa boleh cari tp rajin ke? Hah persoalan besar tang rajin tu sbb aku ni mmg sinonim dg malas..hahaha

Semalam melantak durian. Akhirnya dapat gak makan durian walaupun musim durian takde kat Segamat. Merengek dgn suamiku nak durian sbb nanti dah puasa mmg aku bo layan jek walaupun ko longgok musing king depan mata. hehe. Kami beli durian kat area Equine Park nak ke Giant tu. Beli 5 biji Rm20. Puas hati sb duriannya manis dan sedap. Kasyah pon beria makan. Asiklah nak nak. So malam tadi badan panas berpeluh masa tidur..Penangan durianlah tu.

okaylah daaaaaaaa....

p/s:tak berapa ade mood nak membebel.

5 Magic Words:

saffiya_aleesya @ echa said...

salam kenal..singgah dan follow sini..amboi makan durian sampai tido badan berpeluh ekk..penangan durian memang tak boleh buat apa2 laa kan.

nuyui a.k.a miss YUI said...

sampel meh pos kat yui..hihi.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe..klu dah keje..ngan anak..takut tak terkejar je nak buat kuih raya kan..

moon yg bujang ni pon.. bisnes kuih raya kecik2 je...xlarat nak amek order byk2.. takut xterbuat..

kang bisnes ntah ke mana.. terawih pon ntah ke mana plak..huhuhu

Aida Azryn said...

haha. akak sama dengan aida la.. suka bedal durian.. om nom nom~~ :D

nanakimie said...

oo,kasyah suka durian ye,hee...cian kasyah peluh2 tido penangan durian:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...