Monday, July 30, 2012

Salam minggu baru..

Cepatnya masa berlalu. Harini kita dah masuk 1/3 bulan ramadhan. Kejap jerkan. Seperti biasa kalau hari isnin memang aku agak busy tp minggu ni lagi busy sbb kena take over kerja kawan2 yang cuti. Dah ptg baru sempat nak jengah2 blog. Nak bercerita panjang pun takde mood sbb letih sgt. Aku sampai dari Segamat pon pukul 12 malam. Siyes ngantuk sgt skrg. Asik nak terlelap jek. Masa bawa kete semalam pon bape kali aku terlelap.. Nasib baik tak jadi pape.

Nnti2lah sambung lagi ye.. Kepala beratlah. Nak cari port landing or at least memejam mata barang sesaat dua...

daaaa...

4 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sesaat dua je tau..jgn sejam dua jam..haha.

wahida said...

aku kalau dah ngantuk sgt boleh berat kepala tau....lepas tu rasa nak marah je...itulah penangan kalau tak cukup tdo...huhu...

nur anis said...

tidur tidur..tapi jangan sampai xnak bangun dah la..hehe

Qhaifa Nur said...

kalau dapat tido sekejap pun jadilah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...