Friday, July 20, 2012

Salam Ramadhan Giveaway dari Sweet Lizahanum

Dah lama tak join GA tapi hari ni tergerak nak join pulak.


Kawan-kawan marilah join GA ni...Hadiah2nya menarik tau...

Antara hadiah yang ditawarkan...Hadiah yang buat hati ini terpaut untuk join GA... Banyak lagi hadiah lain. Boleh klik banner tu untuk maklumat lanjut..

Tarikh tutup GA ni adalah pada 31hb Julai 2012.. Marilah sama2 memeriahkan GA ni...

daaaaaa..

p/s:dah lama tak join GA kecuali kawan2 punye je..

3 Magic Words:

Kesuma Angsana said...

Gd luck yer, salam perkenalan dari KA n dh follow u 516

Sue PeLik said...

salam

jenguk dan follow awk dtg dr segmen yang sama :)
jemput ke blog saya
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

Jaja Sutera said...

Salam..Jaja dr segmen yg sama... :)Jaja dah follow awak...jempot follow Jaja balik.. <3
Salam Perkenalan ye..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...