Friday, July 20, 2012

Selamat Menyambut Ramadhan

Salam hari Jumaat buat semua pengunjung2 blog suka hati..ececeeh..verangan fofular betul. Malam tadi setelah diumumkan oleh penyimpan mohor besar raja-raja maka setelah diperkenankan oleh Duli Yang Maha Mulia Yang Di Pertuan Agong, esok kita semua akan mula berpuasa. Ramadhan kali ni memang aku tunggu2.. Tak sabar rasanya.. Eh, macam ada misi je ko Anne? Maunye takde. Selain dari nak memperbaiki diri dan meningkatkan amalan, puasa kali ni aku harap berat aku turunlah dalam 3-4 kilo... Huhuhu Dah lama berat aku statik tak turun2... Bengang tau. So harapnya berjayalah..

Tak kisahlah apa misi dan visi korang, yang penting puasa jangan tak puasa tau. Jadi di kesempatan ini, aku nak mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan Selamat Berpuasa buat semua pengunjung blog aku sama ada yang aku kenal mahupun silent reader. Harapan aku moga kita semua dapat menjalani ibadah puasa dengan sempurna disamping meningkatkan lagi amalan2 kita.



Rezeki nak berpuasa, one of the officer bagi aku kurma ni. Die dapat banyak dari Arab Saudi punye government so die passlah pada local staff ni sbb Japanese bukan makan sangat pun kurma ni. So hal kurma dah settle dah..

Belum rasa lagi sbb nak makan esok masa sahur...

daaaaaa...

p/s:Puasa jangan tak puasa tau...Sejak ganti penyimpan mohor ni, feel die dah lainlah nak tgk pengumuman puasa ke raya...Yang dulu gak best..

3 Magic Words:

Qhaifa Nur said...

salam ramadhan anne...
moga dilimpahi dengan rahmat dariNYA.....

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt berpose ye kak..

Mama Gee said...

selamat berposer anne... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...