Monday, July 16, 2012

Tudung

Salam minggu baru. Biasalah kalau hari Isnin je mulalah mood kelaut. Penatlah, nngantuklah, sakit badanlah dan macam2 alasan lagi kalau tiba hari Isnin.. Erk akulah tu. Tapikan aku mmg sakit badan pun. Gara2 beria nak swimming tapi last2 gagal gak. ye aku masih tak berjaya menwimmingkan diri aku sendiri.

Weekend aku takde yang menarik. Last week family mentua dtg tapi most of the time diorang takde kat rumah sbb shopping.. Aku tak join sbb laki aku pergi kelas maa.. Sape nak layan Kasyah berlari-larian. Baik aku dok umah lagi best.

Tahun ni aku masih berfikir2 lagi nak pakai tudung apa. Selendangkah? Tudung expresskah? Bawalkah? Yang pastinya byk sgt dah rekaan2 tudung terkini kat pasaran sampai dah tak terkejar aku. Macam nak try tudung style budak2 muda skrg yang tersenget sini terlabuh sana terjuih situ tu..hahaha tp mcm tak kena sbb ada anak kecik ni susah nak maintain cun. Sudahnya aku pakai tudung express je agaknya..

Korang rasa tudung apa yang best ye nak pakai raya nanti??

p/s:Saya tak sabar nak tunggu ramadhan. Bulan yang paling byk rahmatnya. Bulan untuk saya memperbaiki diri sy...

11 Magic Words:

Mama Gee said...

tudung ekpressp un byk pattern dh skg...ada yg ropol2...ada yg denim...ada yg bertingkat2...skrg kan tgh fofular yg bertingkat2 ala fareeda tu..heheee

Pn. Sheila@CC said...

selamat menyambut ramadhan.... :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

pakai tudung bawal kak.. cunn.

Qhaifa Nur said...

bawal sekarang makin cantik.....

mrs adam said...

kalau hari biasa saya suka pakai tudung express je,kalau g kelas pakai selendang.kalau raya nak pakai selendang kot.eh tu saya.

kalau anne..pakai tudung express yang glamer2 skit ok kot,kalau rajin pakaila selendang pusing2.hehe

Cik Rongoks said...

skrg dh banyak jenis tudung..bleh tahan nak pilih.hihihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

pakai tudung express je..senang... hehehe

Mamamya said...

klu akak ler...masih selesa dgn tudung ekspress je anne... maklumlah anak2 kecik ni klu pakai shawl & tudung bawal kompom kene tarik2 dgn firas...

AnneRaini said...

kakge:mmg mcm2 pesen smpi tak larat nak follow..tp nak try gak tudung ala fareeda..fareeda betul taknaklah sbb mahal sgt..hehe

AnneRaini said...

pn sheila:selamat menyambut ramadhan juga..

AnneRaini said...

yui:kannn..akak pon suka bawal cuma tak rajin nak gosok..camno tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...