Tuesday, August 28, 2012

Alahai takde mood lagi..

Ingat hari ni plan nak letak gambar2 raya (yang ciput tu) dalam blog tp lupa pulak nak amik gambar dari laptop. Nak citer2 kosong rasa macam tepu je kepala otak ni.

Sudahnya aku update bodoh2 je asal ada. Panggilan untuk pergi Assessment PTD dah dapat. Lagi 2 minggu kat Intengah KL. Nevesnye toksah citerlah. Risau aku bab kena lari tu sbb bulan2 raya ni asik makan jek smpi berat pun melambung. Bile dah berat ofkosler tak larat nak berlari. Entah camnelah masa PAC nanti. Korang doakan aku ye. Moga2 aku lulus PAC tu.

Sejak 2 menjak ni kaki aku mudah sgt bengkak. Bwa kete bengkak, berdiri lama bengkak..sumenye bengkak lah. dah macam pregnant pulak. Apsal ek? Nak googlelah sbb2 kaki bengkak ni.

p/s:malasnye nak masak.

6 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala..bru nk tgk gmbr..sje kan!

hihi, bgkak sbb mkn besh2 raya tu kan.. tu pasal ada bnda dok isap kaki tu..eh, pe kaitan? huhu.

AnneRaini said...

????? akak pon confuse...hahaha

FiZ said...

mood raya lg ke kak??ish..ish..

wah..good luck utk assesment tu..nnti leh citer pengalaman ye ;)

nanakimie said...

nana tunggu gmbr2 raya kasyah :) mesti byk dpt duit raya kan kasyah,heee....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

kaki bengkak? Y pasti bukan terseliuh kan kan...hmmm g laa check kat klinik

Mama Gee said...

r u sure u r not pregnant?? heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...