Tuesday, August 7, 2012

Baskin Robbins Free!

Walaupun datuk Lee Chong Wei tak berjaya menggenggam pingat emas, namun kejayaanya masuk final dan seterunsya menghadiahkan perak buat Malaysia dah cukup menbanggakan. Aku bangga sbb kali ni die fight till the end. Lagi best bila Baskin Robbins tetap akan bagi aiskrim percuma esok malam...Yahooo....



Jangan tak tahu beria aku terkinja2 shuffle sambil jerit baskin robbin free masa Chong Wei main haritu..hahah Sampai Kasyah pun confuse tgk mak die ni terkinja2. Tak sia2 kinjaan aku...hahahaha. Esok jom serbu Baskin Robbin jom..

p/s:harini berbuka puasa di Hotel Sunway..bestnyeee..

8 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh2..dpt gak ya.

nur anis said...

walaupun chong wei kalah, tapi tetap kagum..:)

Kesuma Angsana said...

ok boleh lah g terjah < tq DLCW walau x dpt emas

Cik Rongoks said...

weeee~
bestnye dapat BR . hikhik

Qhaifa Nur said...

tak laratnya nak beratur nanti.....

buka kat hotel, bestnya......

nanakimie said...

wah,bestnya..kasyah buke kat otel tu,heee:)

..::..aRe-Na..::.. said...

kalah pon dia tetap juara kita rakyat malaysiakn..ehh dpt jgk yer mkn aiskrim...eloklah tu...hehehe!!!

FiZ said...

aishhh..jeles...kt perlis xde BR..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...