Monday, August 6, 2012

Dah minggu ketiga...

Salam 17 ramadhan...

Jeles bagi mereka2 yang bercuti hari ni sbb aku tak cuti...Mencik tau!

Tak tau nak cerita apa sbb hati kurang seronok...Takde kena mengena dgn diri sendiri tapi ada tempias kat diri ini...

Minggu ni nak start buat kuih. Mintak2 badan tak malas..Kalau malas sure tak jadi punya..

nanti cerita lagi okay.

p/s: Cuti raya dah approve...

4 Magic Words:

Mama Gee said...

nk tempah kuih raya kt anne :)

tak apply lg cuti raya....asek amek cuti rehat lepak kt umah jek ni...aduiii

Mamamya said...

akak pun b'angan nak buat biskut/kek raya next week sbb adik ipar ada kat umah... harap2nya sempat lah lagi buat sebalang dua biskur raya.. buat yg simple2 je.. janji ada kan anne.. :)

FiZ said...

dont be sad.huhu

ha, buat bape jenis kuih raya tahun ni kak?

saya xbuat, oven takdak.huhu

wahida said...

betul, kalau hati kurang seronok mmg tak de mood weh...nak2 lagi nak update blog....aku faham tu...

ko take care n take ur time okeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...