Friday, August 17, 2012

Hadiah Coklat Raya

Salam28 Ramadhan.. Ada yang bekerja lagi ke? Aku dah cuti dah..hehe.. Inipun entryy autopublish jer ni. Pada yang masih kerja tu, jgn sedih ye sbb esok dah boleh balik kampung dah..

Hari Isnin haritu sampai jek kat opis, opismate aku bagi aku sekotak coklat yang super cantik... Sukeee sgt sbb selalunya die bagi kad raya je. Kali ni die bagi coklat. Walaupun die bukan melayu tp kami memang rapat kat opis ni. Setiap hari berkongsi cerita dan gosip..

Coklat cantik yang tertulis "Selamat Hari Raya"...

Bila dah bukak macam nilah rupanya.. Memang cantik menarik tau. Rasapun sedap..Aku baru makan satu sbb nak simpan sampai raya..hehehe

Insyaallah kalau takde apa aral esok aku akan gerak ke Terengganu. Hari Selasa barulah aku balik umah mak aku. dah plan nak terjah pasar payang sebelum balik. Nak borong serunding.. hehe

p/s:I will miss my blogging life..

1 Magic Words:

mrs adam said...

peh mmg nmpk sedap coklat ni,warna warni ceria lak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...