Wednesday, August 8, 2012

Happy Anniversary..

Alhamdulillah, hari ini genaplah usia perkahwinan aku dan suami 4 tahun. Syukur Allah panjangkan usia perkahwinan ini dan semoga ia akan terus kekal hingga akhir hayat.



Kepada suamiku, terima kasih kerana menyayangiku dan setia disisiku dulu hingga kini. I love you so much and nothing can compare how much I love you.

Erm cukup2lah tu. Tak mau express berlebih2 dalam blog. Tak manis. Nak tahu tak macam mana aku kenal dgn suami aku? Actuallykan die dgn aku satu sekolah dari dia form 1 sampai form 3. Lepas tu die pindah masuk sekolah teknik. Sebenarnya die muda setahun dari aku. Masa sekolah dulu aku tak kenal pun dengan die. Kirenya aku tak amik kisahpun kewujudan die kat sekolah. Just tahu die one of the student jelah. Lepas tu bila aku form 6, aku masuk sekolah lain. Masa aku upper 6 suami akupun masuk jugak sekolah tu kelas lower 6. Kebetulan sebelah je dgn kelas aku. Ha masa nilah die sibuk usha aku. Aku pulak macam "ek budak junior ni sibuk lak nak ngurat aku" hahaha. Beria tu die nak hantar dan jemput aku balik sekolah. Mestilah aku tak nak sbb giler ko, aku duduk dgn maklong aku kat kampung masa tu. Mestilah tak manis ada jantan hantar aku balik sekolah. Kang orang kampung ngumpat pulak...

Tapi die sekolah kat situ tak lama sbb die masuk politeknik. Akupun tak kesah sbb memang tak melayan sgt. Bila aku dah masuk UM barulah kite kawan semula. Itupun sbb die tak pasal2 call aku. Akupun mula2 mcm hairan gak apasal la mamat ni call aku lepas dah setahun lebih tak contact. But then dari situlah semuanya bermula... Seronok pulak bila ingat balik zaman2 bercinta dulu... Ni yang rasa nak gi Honeymoon ni..hihihi..

Okaylah....daaaaaa.

p/s:Celebrate malam ni dgn baskin robin free..hahahaaa

13 Magic Words:

Mama Gee said...

Happy Anniversarry anne dan hubby!
Bahagia ke akhir hayat ya..

mrs adam said...

hepi anniversary.seronok jugak bc cite cintun awak tu,budak junior minat tu.hee

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..menarik citer akk ni..

muda setahun ea..ok tu..hihi..

hppy anvrsry sis syg ♥♥

Cik Puan Rara said...

wahhhhh bestnya,hepy anniversary =) moga kekal ke akhir hayat!

Kesuma Angsana said...

Alhamdullilah , moga terus bahagia & kekal hingga hujung nyawa yek

adarnadzmie said...

selamat ulang tahun perkahwinan buat anne dan suami... moga bahgia kekal ke akhir hayat...aminnnn...:)


*** aniversery akak ngan suami jumaat ni...hehe***

Wanieys said...

hapy anniversary...semoga bahagia hingga akhir hayat...salam kenal dr wani a.k.a ibuqalief :))

Mamamya said...

hepi anniversary anne...

semoga bahagia selamanya.. pi lah honeymoon tu..mana tau tau depan kasyah dapat adik...heheheee...mudah2an dapat bby girl pulak...

Qhaifa Nur said...

hepi anniversary....

moga kekal bahagia hingga hujung nyawa.....amin

ieda said...

selamat ulangtahun ke 4 dikk
semoga kekal bahagia hingga ke anak cucu ;)

wahida said...

alololo sweetnya baca kisah ko ni nok...


selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 4 ye dear...

semoga terus berbahagia hendaknya...amin...

FiZ said...

wah...happy belated anniversary kak.smga sntiasa bahagia :)

Salmi Khairil said...

salam perkenalan dan selamat menyambut ulang tahun perkahwinan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...